fbpx
Scroll Top
НОВИ артисти на spice music festival 2020
С общо 17 артисти, SPICE Music Festival 2020 обещава незабравим купон през август!
Нови артисти и повече информация за най-голямото събитие с музика от 90-те през 2020

Bomfunk MC’s са голямата изненада в програмата на SPICE Music festival 2020. Финландската хип-хоп група се събра отново през 2018 след 13-годишно музикално затишие и вече са готови с нови парчета и чисто нов римейк клип на най-големия си хит Freestyler. Тяхното шоу на SPICE Music festival 2020 ще бъде цял час и феновете ще могат да чуят всички добре познати техни хитове от края на 90-те. Освен това, денс шоу и DJ ще се включат в представлението на втората фестивална вечер.

С едночасов концерт и група на живо в програмата на SPICE Music festival 2020 ще се включат и британците Kosheen, които след появата си в края на 90-те превзеха музикалните чартове с неповторими хитове като CatchHide U и др.

Тридневни и VIP билети за фестивала са в продажба в EpayGO и мрежата на Easy Pay в цялата страна

И както не веднъж сме казвали – изненадите ни никога не свършват! Какво е парти на 90-те без любимецът на българската публика Nana? Няма нужда да си го представяте, защото и той пристига в Бургас, за да вдигне градуса на купона с хитовете LonelyRemember the timeHe’s Comin’ и др.

Холандската евроденс формация Vengaboys, без чиито хитове не минаваше нито едно парти на 90-те, също ще озвучат бургаския залив с хитовете си – Boom, Boom, Boom, Boom!!We like to PartyShalala lala.

Още една емблема от 90-те – Double You – са последното ново име, което организаторите обявяват на този етап. Начело с Уилям Нерейн, ще ни изпеят незабравимите „Please don’t go”„Run to me” и др.

Напомняме, че тази година фестивалът ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август 2020 и отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, сцената и цялостната хореография – още по-мащабни.

Билети за SPICE Music Festival 2020 могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна. До края на декември цената на билета за трите фестивални дни е само 88 лв. След 01.01.2020 тридневният билет ще струва 110 лв. От януари 2020 в продажба ще бъдат пуснати и еднодневни билети на цена от 50 лв. за ден.

За най-големите фенове на музиката на 90-те организаторите са предвидили и VIP билети, които са ограничен брой и в момента са на цена от 120 лв. VIP билетът дава достъп до специално изградени VIP платформи и VIP бар, по-бърз достъп до фестивалната зона и отделни санитарни помещения. VIP билети може да купите от тук: http://bit.ly/spice2020-epayGO