fbpx
Scroll Top

информация за посетителите на as i lay dying, this burning day – 02 април, зала 3 на ндк

 As I Lay Dying e поредната силна метълкор банда, която идва в България по покана на Fest Team. Вторник, 02 април, ще се превърне в незабравима вечер за феновете на метълкор вълната. “Музикално рамо” на американците ще предложат момчетата от This Burning Day. Концертът ще се проведе в Зала 3 на НДК и е с начален час 19:00. Ще можете да достъпите зала 3 чрез централния вход на НДК.

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
19:00Вратите се отварят
притежатели на всички видове билети
Централен вход на Национален дворец на културата
19:05DJ Set – Krassimir Moskov
20:00THIS BURNING DAY
 
21:00DJ Set – Krassimir Moskov
21:30AS I LAY DYING
22:40DJ Set – Krassimir Moskov

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Билети за събитието в предварителна онлайн продажба ще откриете на www.ticketstation.bg. Билети ще се предлагат на място.
Aко вече сте закупили билет, забравяйте да проверите дали имате достъп до тях – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Плащанията в зоната на събитието могат да бъдат осъществявани само с лична безконтактна карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания за по-бързо и качествено обслужване.
Плащанията на това събитие се осъществяват с подкрепата на

mc
kbc
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

  • Линии на метрото M2 и M3 (МС “НДК”)
  • Тролейбусни линии – № 1, 2, 5, 7, 8, 9
  • Трамвайни линии – № 1, 7
  • Aвтобусни линии – № 260, 604, 72, 76, 94
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркингите, част от Синя и зелена зона на Столична община в близост до НДК. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто.
Напълно забранено е професионалното видео и аудио заснемане, както и правенето на професионални снимки по време на концерта. Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри, каски и др. . Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.

Зала 3 на НДК има изграден достъп за хора в неравностойно положение. За уточняване на маршрута можете да се обадите на телефони 02/916 63 00 или 02/916 64 00, или да ни потърсите на info@festteam.bg.

официален мърч

По време на събитието всички посетители ще имат възможност да си закупят артикули от официалния мърчандайз на AS I LAY DYING & THIS BURNING DAY.
Основната мърчандайз зона ще бъде разположена непосредствено пред входа на Зала 3.

 

Плащанията в мърч зоната са възможни в брой или с банкова карта. Плащанията се осъществяват с подкрепата на

mc
ubb