fbpx
Scroll Top

tour_logo

ARTE Feastival 2023 няма да се проведе
сумите за закупените промо билети ще бъдат възстановени – вижте секция “Важна информация

Организаторите от Fest Team, Културно-масова дейност и домакините от хотел ARTE взеха решение да отменят семейния фестивал ARTE Feastival за 2023.

Третото издание на един от най-прогресивните и оригинални български фестивали тази година няма да се проведе във Велинград. Сумите за всички закупени промо билети онлайн ще бъдат автоматично възстановени от ticketstation.bg до 31.03.2023 – вижте повече в секция Важна информация

Семейният празник с пъстра програма, разнообразна музикална селекция и атракции за всеки вкус и възраст превръщаше за три дни Велинград от спа столицата на Балканите във фестивалната столица на страната. За съжаление, въпреки многобройните обществени обсъждания през последните две години и подкрепата на община Велинград и домакинте от хотел ARTE, организаторите не срещат нужната локална и комунална подкрепа за провеждането му. Въпреки че местният бизнес има преки икономически и имиджови ползи да подкрепя дългосрочно случването на подобни събития на територията си.

Рязкото завишаване на цени на хотелските и други туристически услуги на територията на Велинград за периода на провеждане на фестивала не спомага за провеждането му, напротив – затруднява икономически публиката на фестивала.

Припомняме, че през 2021 семейният ARTE Feastival още с дебюта си спечели приза за „Най-добро събитие в туризма” на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и миналата година успя да запази титлата си.

Fest Team и Културно-масова дейност благодарят на община Велинград и хотел АRTE за успешното сътрудничество и съвсем скоро ще обявят новата дестинация на семейния фестивал. Организаторите предпочитат да възстановят средствата на феновете, закупили билети за изданието тази година, докато тя се уточнява.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

  • Сумите за всички закупени промо билети онлайн през портала www.ticketstation.bg ще бъдат автоматично възстановени на клиентите в срок до 31.03.2023г., 23:59ч.
    Няма необходимост клиентите да правят каквото и да било, за да заявят изрично своето желание за възстановяване на средства. Средствата ще бъдат възстановени по сметката, на която принадлежи използваната карта за разплащания.
  • Сумите за всички билети, закупени през магазини “На тъмно” или каси на Fast Pay, ще бъдат възстановени по банков път. За целта, до 31.12.2023г., клиентите трябва да изпратят номер на банкова сметка, две имена на титуляра на банковата сметка, както и номер на резервацията, до адрес contact@ticketstation.bg.
  • В случай, че Ticket Station установи наличие на проблем със сметката на клиента, служител на компанията ще се свърже за допълнителни уточнения.
  • Кампанията по възстановяване на средства за закупилите промо билети за събитието ARTE Feastival 2023 продължава до 31.12.2023. До изтичане на този срок, клиентите могат да предявяват заявки и претенции, свързани със заплатените от тях средства и закупени билети за отмененото събитие. След изтичането на този срок, няма да могат да бъдат предявявани претенции по възстановяване на суми.
  • В случай на нужда от допълнителна информация, можете да се обръщате към разпространителя на билети Ticket Station на адрес contact@ticketstation.bg

Настоящата процедура следва Общите условия на Организатора Fest Team. За всяка клауза, неописана по-горе, се следват процедурите, описани в Общите условия, с които клиентът се е съгласил при покупка на промоционален билет за събитието ARTE Feastival 2023.