fbpx
Scroll Top
Красавица с хипнотичен глас подгрява световната звезда Лени Кравиц в Бургас на 6 август

Дебютантката Девон Рос идва като специален гост на концерта

И точно, когато сте си мислили, че лятото няма как да стане по-горещо, идва новината, че специален гост на концерта на Лени Кравиц – човека, до чието име в речника стои думата „горещ“, ще бъде новата изгряваща звезда Девон Рос. 23 годишната млада дама, актриса, модел, китарист и изпълнител пусна дебютното си EP Oxford Gardens едва през февруари тази година и вече застава рамо до рамо с артисти от величината на Лени Кравиц, който идва у нас по покана на LIVE NATION, FEST TEAM и с подкрепата на КМД и Община Бургас, след малко повече от месец на 6 август на Морска гара, Бургас.

Девон Рос е вдъхновена от легенди от 60-те и 70-те години като The Beatles, Rolling Stones, Patti Smith, Bob Dylan, The Stooges и Television, Девон Рос, а нейното EP OXFORD GARDENS, записано в Париж и смесено и мастерирано в Abbey Road Studios в Лондон, излезе в седмицата на Свети Валентин тази година. Романтика – да, но и пънк непослушание и гневът на младостта се промъкват в музиката и артистичното държание на хипнотичната Девон, която си партнира с любимия си Fender Mustang на сцената.

Гостуването на вечния, романтичния, експлозивния, вдъхновяващия артист Лени Кравиц предизвика очакван висок интерес не само в българската публика, но и в чуждестранните гости на морския град, които са планирали почивките си около неговото гостуване там и в мрежата на Ticket Station вече oстава лимитирано количество билети за концерта на 6 август на Морска гара, Бургас.