fbpx
Scroll Top

информация за посетителите на концерта на eros ramazzotti – 25 април, зала “арена софия”

Нямаме търпение да се видим на събитието, което oчакваме близо година – концерта на Eros Ramazzotti на 25 април!

Запознайте се с инструкциите за достъп за безпроблемно протичане на концерта. Разгледайте информацията в таблицата по-долу, за да се ориентирате за програмата и как да стигнете до Вашата зона и място в залата.

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
17:30Вратите се отварят за притежатели на VIP билети.
VIP 1 (Fast Track Experience) или VIP 2 (Up Close Experience)
Вход А0
⚠️ Притежателите на VIP билет ще трябва да се регистрират на място – вижте повече по-долу.
18:30Вратите се отварят за всички посетители седящи или правостоящи билетиВход А0: Билети Golden Circle, правостоящи
Вход Б0: Билети правостоящи (Regular Standing)
Входове A1, C1, Б1 – всички останали билети
⚠️ Проверете предварително сектора за достъп на Вашия билет.
20:00Начало на концерта Желателно е до 20:00 да сте заели мястото си.
21:30Приблизителен час за край на концерта

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Не забравяйте да проверите за своите билети – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Можете да закупите билет за събитието онлайн от Ticket Station, както и на място от билетна kаса 2 на Арена София (в близост до кръговото на 4-ти километър), която ще работи с работно време от 17:00 до 20:30 часа.

Плащанията на мърч зоната могат да бъдат осъществявани в брой или с лична безконтактна карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания за по-бързо и качествено обслужване.
Плащанията на това събитие се осъществяват с подкрепата на

mc
mpos
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

  • Тролейбусни линии – № 4, 11;
  • Aвтобусни линии – № 1, 6 , 305, 280, 84.
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркинга на Арена София, както и разрешените за целта места в близост до залата. Паркингът на залата е безплатен. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто. Капацитетът на паркинга на Арена София е за ограничен брой автомобили и е до запълване на местата.
Напълно забранено е видео заснемането, аудио заснемането и правенето на снимки по време на концерта. Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри, каски и др. . Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.

Зала Арена София е изградена в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания.

Достъпът до територията на залата за хора със затруднено придвижване става от страната на бул. „Асен Йорданов”, посредством две локални отклонения. Осигурени са и необходимия брой паркоместа за ползване от инвалиди – 42 бр.

Околното пространство е изпълнено с тротоари и проходи с необходимата ширина и понижение в областта на кръстовищата. За основната открита тераса на Ниво „2” са осигурени два асансьора за ползване от хора със затруднено придвижване. В самата зала има специално предвидени места за хора в инвалидни колички, така че да могат да гледат невъзпрепятствано шоуто.

информация за притежателите на VIP билети

Запознайте се с всички детайли, за да се насладите на неповторимо VIP преживяване:

Вратите за VIP посетители посетители отварят в 17:30 на 25 април 2023г. Входът за достъп на VIP посетители, независимо от вида VIP билет, е A0. Всички VIP посетители трябва да посетят пункт за регистрация, който ще бъде достъпен през вътрешните стълби на залата след влизане през ниво А0. Регистрират се притежателите единствено на билети FAST TRACK EXPERIENCE и UP CLOSE EXPERIENCE.

VIP ПУНКТ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Входът за посетители с VIP билети и гишето за регистрация ще бъдат обозначени с VIP флаг на Eros Ramazzotti. Входът за VIP посетители е на ниво A0. Пунктът за регистрация ще се намира на ниво А0. Предварителният достъп до мърчандайз зоната ще бъде достъпен само чрез вътрешните стълби на залата.

РЕГИСТРАЦИЯ

На VIP пункта за регистрация ще получите всичко, което е включено във Вашия VIP билет. Не забравяйте да носите със себе си официален документ за самоличност, за да го представите при получаване. Нашият екип ще бъде на място, за да съдейства с всякакви въпроси, които може да имате, и ще Ви насочи към специално обособената мърчандайз зона.

Закупих билети като подарък за някой друг и аз няма да присъствам.

Моля, изпратете ни имейл на erosvip@superfan.live и ни уведомете на кого прехвърляте вашите билети. Те ще трябва да предоставят документ за самоличност със снимка при ВИП настаняването.

Как ще получа подаръка включен във VIP билета ми?

Ще получите специалният подарък от мърчандайз зоната при първоначалната регистрация.

Какво ще стане, ако закъснея?

Ако закъснеете, не можем да гарантираме, че ще получите всички предимства на Вашия VIP билет. Моля, уверете се, че пристигате в часовете за VIP регистрация – между 17:30 и 20:00ч.

Има ли ограничения за носене на личен багаж?

Предвид ограничените места за съхраняване на личен багаж, препоръчваме да оставите всички несъществени лични вещи у дома! За повече информация относно съхранение на личен багаж и забранени и позволени предмети, последвайте този линк.

Има ли ограничения за COVID-19?

Както знаем, светът е малко по-различно място в момента! Към момента ситуацията в страната е спокойна и няма допълнителни рестрикции по време на събитието.

КОНТАКТИ:

Общи въпроси по VIP достъпа: erosvip@superfan.live В деня на концерта можете да позвъните на или пишете до: +44 (0) 7831 4714 18

Общи условия:

VIP билетите са достъпни за всички възрасти. Непълнолетни посетители трябва да бъдат придружавани от възрастен придружител. Имайте предвид, че ще изпратим допълнителна информация до всички притежатели на VIP билети 5 дни преди датата на събитието – специфики на посетители с VIP билети, програма и инструкции как да получат всичко, включено в техния пакет. Информацията ще бъде изпратена на e-mail адреса, предоставен при покупка. Ако не получите e-mail няколко дни преди събитието, Ви молим, да се свържете с нас на info@festteam.bg. Всички допълнителни услуги ще бъдат получени на място в деня на събитието, освен ако не е посочено друго от организатора. Всички часове по програмата, дати, място подлежат на промяна и анулиране по всяко време по усмотрение на организатора. Не е приложимо връщането на билети към организатора и възстановяване на заплатените суми. Изпълнителят, турнето, промоутърът, компанията за билети, мястото или други свързани страни не носят отговорност за остаряла или неточна информация, предоставена от потребителя по време на покупката, което може да доведе до недоставен продукт.

официален мърч

По време на събитието всички посетители ще имат възможност да си закупят артикули от официалния мърчандайз на Eros Ramazzotti.
Основната мърчандайз зона ще бъде разположена:

  • за Golden Circle и VIP посетители – ниво А0 преди началото на събитието; 
  • за Standing – ниво А0 само след края на събитието;
  • седящи (влезли през Б1, С1, и А1) – ниво Б1, след чекиране на билетите за събитието;

Плащанията в мърч зоната се осъществяват с подкрепата на

mc
mpos
mc
Изживей незабравими
моменти с Mastercard®
Направи покупка в мърч зоната на Eros Ramazzotti, регистрирай кода от получената скреч карта на festteam.bg/mastercard, и спечели страхотни награди! Научи повече на място в деня на събитието.