ARTE
FEASTIVAL

Велинград, Arte Park & SPA Hotel
20, 21 и 22 август 2021г.

ARTE Feastival e фестивалът за теб и твоето семейство. Тридневни забавления, любими артисти и много усмивки те очакват на MUSIC Stage, CHEF’S Stage, COMEDY & CINEMA Club, POOL Stage, на специалното място за деца и тийнейджъри YOUNG POWER Stage,както и на зоните ART Stage, ADVENTURE Park & специалното ни After Party.

Dance Fair Bulgaria

Пловдив, Дом на културата
26, 27 юни 2021г.

Dance Fair Bulgaria е новият танцов фестивал в града под тепетата, който ще събере под един покрив всички социални танцови стилове. Ще имаме привилегията да предложим на всички гости и жители на град Пловдив партита, уроци за всички нива и най-добрите пърформанси от български и чуждестранни артисти в стилове като:

  • салса
  • бачата
  • хип хоп
  • брейк денс
  • суинг
ФОНДАЦИЯТА – ГОЛЕМИТЕ
БГ РОК
ГЛАСОВЕ

Пловдив, Античен театър
25 юли 2021г.

Супергрупата ФОНДАЦИЯТА със специалните си гости – Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ, Славин Славчев и Държавна опера – Пловдив с диригент Константин Добройков са готови с повече от два часа класически хитове.


120 минути легендарни бг рок бисери като “Черната овца”, “Рок в минало време”, Вкусът на времето”, “Пак ще се прегърнем” и “Да погледна в теб”, “Уморени крила”, “Страхотен ден”, „Малкият принц”, “Две следи”, “Клетва” и още песни, част от житейския саундтрак на българина.

LOTR in Concert:
The return oF the king

Пловдив, Античен театър
01, 02 август 2021г.

Изумителният спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING има нова локация и две нови дати за всички желаещи да съпреживеят магията на най-зрелищната част от трилогията.
Вижте повече информация за наличните билети и начините за възстановяване на средства тук.

spice music festival

Пристанище Бургас
06, 07, 08 август 2021

Готови сме да се срещнем отново на 6, 7 и 8 август 2021 на Пристанище Бургас – SPICE Music Festival 2021 идва! Maxi Jazz from (FAITHLESS), STEREO MC’s, BOMFUNK MC’S, COOLIO, C-BLOCK, NANA, MASTERBOY & BEATRIX DELGADO, VENGABOYS, ДОНИ И МОМЧИЛ са първите обявени имена, а новините от нас тепърва предстоят!

hills oF rock 2022

Пловдив, Гребна база
21, 22 и 23 юли 2022г.

С огромно неудоволствие и тъга, се налага да споделим с Вас, че сме принудени да отложим Hills of Rock 2021 за следващото лято.

Новите дати са 21. 07. – 23. 07. 2022. Мястото остава без промяна. Очаквайте ни на 8 юни с подробни новини за възможностите за връщане и/или замяна на билети, възстановяване на суми и продажба на билети за новото издание, както и всички положителни промени, които предстоят за Hills of Rock 2022.