fbpx
Scroll Top
Family Fantasy Land – вълшебно приключение за Деня на детето в киноцентър „Ню Бояна“

Киноцентър „Ню Бояна“ отваря врати за първото по рода си Family Fantasy Land събитие, организирано от Fest Team, за да отпразнува Деня на детето по наистина вълшебен начин. Цялото семейство е поканено да изследва три пъти по-голямата парти зона, изпълнена с атракции и забавления на този 1 юни. Различни видове билети вече се продават в мрежата на ticketstation.bg.

След незабравимия Halloween Festival, който изписа усмивки по лицата на цялото семейство миналия октомври, екипът на Fest Team запретва ръкави и добавя щипка магия за най-приказния семеен празник. Тази година Family Fantasy Land обещава незабравимо изживяване с пет фантастични тематични зони: American Houses, Arabian World, Gladiator Arena, Central Park и емблематичните New York и London. Посетителите могат да очакват вълнуващи дейности и забавления за всички възрасти, включително игри на гладиатор, каскадьорски шоута, детективско предизвикателство в стил „Шерлок Холмс“, фотосесии, танцови уъркшопи, пикник сякаш си в истинския Central Park, майсторски класове по магия и уъркшоп по калиграфия.

Събитието се провежда в два часови слота: от 11:00 до 15:30 часа и от 15:30 до 20:00 часа, като всеки слот е с продължителност 4 часа и 30 минути. Билетите в различни комбинации, за възрастни, деца и цели семейства са налични тук.