fbpx
Scroll Top

информация за посетителите на концерта на FUN lovin’ criminals – 23 май, зала 3 на ндк

 Fun Lovin’ Criminals идват за незабравим купон във вторник вечер – 23 май, с музикална подкрепа от Анимационерите и Краси Москов. Събитието ще се проведе в Зала 3 на НДК и е с начален час 19:00. Входът за достъп е А4. Вижте координати на картата тук.

Запознайте се с инструкциите за достъп за безпроблемно протичане на концерта. Разгледайте информацията в таблицата по-долу, за да се ориентирате за програмата и как да стигнете до Вашата зона и място в залата.

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
19:00Вратите се отварят
притежатели на всички видове билети
Вход А4 на Национален дворец на културата (вход откъм бул. Витоша)
За достъп до зала 3 използвайте асансьори 11 и 12.
19:00Краси Москов DJ Set
20:00Анимационерите 
21:30Fun Lovin’ Criminals
23:00Краси Москов DJ Set

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Билети за събитието в предварителна онлайн продажба ще откриете на www.ticketstation.bg на цена 66 лв. Билети ще се предлагат на място на цена 77лв.
Aко вече сте закупили билет, забравяйте да проверите дали имате достъп до тях – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Плащанията в зоната на събитието могат да бъдат осъществявани с лична безконтактна карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания за по-бързо и качествено обслужване.
Плащанията на това събитие се осъществяват с подкрепата на

mc
mpos
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

  • Линии на метрото M2 и M3 (МС “НДК”)
  • Тролейбусни линии – № 1, 2, 5, 7, 8, 9
  • Трамвайни линии – № 1, 7
  • Aвтобусни линии – № 260, 604, 72, 76, 94
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркингите, част от Синя и зелена зона на Столична общинаа в близост до НДК. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто.
Напълно забранено е професионалното видео и аудио заснемане, както и правенето на професионални снимки по време на концерта. Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри, каски и др. . Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.

Зала 3 на НДК има изграден достъп за хора в неравностойно положение. За уточняване на маршрута можете да се обадете на телефон: 02/916 63 00 или 02/916 64 00.

карта за достъп

Входът за събитието е А4 на НДК. Разгледайте картата, за да се ориентирате по-лесно при пристигане.
flc-map-500px

mc
Изживей незабравими
моменти с Mastercard®
Направи покупка на някои от баровете по време на концерта на Fun Lovin’ Criminals, регистрирай кода от получената скреч карта на festteam.bg/mastercard, и спечели страхотни награди! Научи повече на място в деня на събитието.