fbpx
Scroll Top

IRON MAIDEN С 6 НОВИ ДАТИ НА СВОЕТО LEGACY OF THE BEAST ТУРНЕ ПРЕЗ 2022, СРЕД КОИТО И КОНЦЕРТ В АРЕНА АРМЕЕЦ НА 13 ЮЛИ

БИЛЕТИ ЗА ГРАНДИОЗНИЯ КОНЦЕРТ В СОФИЯ В ПРОДАЖБА ОТ 06 ДЕКЕМВРИ

Още шест европейски града добавят IRON MAIDEN към своето турне Legacy Of The Beast 2022! В турнето се включва и концерт в Арена Армеец, София, на 13 юли 2022, а специални гости ще бъдат Lord Of The Lost.Билети за шоуто влизат в продажба на 06 декември само на ticketstation.bg, а от 03 декември започват ексклузивните предварителни продажби само за членовете на фен клуба на IRON MAIDEN.

Шоуто Legacy Of The Beast получава широко одобрение от фенове и медии като най-екстравагантното и зрелищно изпълнение в кариерата на бандата до момента, със сет лист с любими от десетилетия парчета, и вече е гледано от над два милиона души по света. Освен някои от най-големите хитове на IRON MAIDEN, на концерта за пръв път ще прозвучат на живо парчета от последния студиен албум на групата – Senjutsu, който дебютира под #1 в България.

Следващото лято най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне Legacy Of The Beast, което трябваше да се случи през 2020 и се наложи да  отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да добавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, включително Украйна, където не сме свирили никога! Планираме някои промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум Senjutsu – така ще направим Legacy Of The Beast Tour 2022 дори още по-впечатляващ и грандиозен. Все пак, бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния ни замисъл за турнето легендарния Spitfire, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, ще разтърсим ситуацията с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция.“, споделя Rod Smallwood, мениджър на Iron Maiden.

Bruce Dickinson добавя:

Нямаме търпение да се завърнем в Европа догодина и е повече от страхотно, че успяхме да добавим София и друго страхотни източноевропейски градове със страхотни фенове. Развълнуван съм от новите елементи на сцената и нямам търпение да видите какво сме подготвили! Цялата група много се забавлява по време на Legacy турнето и с удоволствие се връщаме, за да свирим на живо, да се забавляваме и да се видим с всички отново!“

От 06.12.2021г. само на www.ticketstation.bg ще се предлагат билети в следните ценови категории:
– 80лв. – правостоящи места;
– 100лв.;
– 110лв.;
– 130лв.;
– 140лв. – Front of Stage, правостоящи места;
– 150лв.;