fbpx
Scroll Top

MANOWAR добавят още един акцент в календара си към изпълнената със специални тържества за феновете 2022 година: ексклузивен концерт на групата в Пловдив, с който да отпразнуват годишнината от първото си историческо за България шоу преди 15 години!

Събитието, което се случва веднъж в живота на феновете, ще се състои на 4 юли 2022 и ще продължи традицията на серията концерти HILLS EXCLUSIVE, първият, от които бе с Iron Maiden през 2018 г. в Пловдив.

MANOWAR свирят за първи път в България през юли 2007 г. в Каварна, подарявайки на верните си фенове епично шоу с вълнуващо изпълнение на националния химн „Мила Родино“. Година по-късно, групата се завръща в България с концерт, който продължава повече от пет часа!

България и българските фенове на MANOWAR заемат изключително специално място в сърцата ни!“ – казва Джоуи ДеМайо. „Те ни посрещнаха гостоприемно в своята страна и в сърцата си от първия път, в който свирихме там и всеки път, когато се върнем, е още по-специален от предишния. Това честване на 15-годишнината ни ще бъде уникално шоу, създадено специално за България, спектакъл, който не бива да се пропуска! “

Завръщането на MANOWAR в България е част от турнето CRUSHING THE ENEMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR ’22 с любими на феновете моменти от кариерата на групата и ще отдаде специална почит на шест емблематични албума на MANOWAR и техните годишнини:

40th Anniversary of Battle Hymns
35th Anniversary of Fighting The World
30th Anniversary of The Triumph Of Steel
20th Anniversary of Warriors Of The World
15th Anniversary of Gods Of War
10th Anniversary of The Lord Of Steel

Билетите за концерта на MANOWAR в България вече са налични в ticketstation.bg. Притежателите на билети за Hills Of Rock 2020 получават промо код за намаление от цената на билетите във всички зони за Hills EXCLUSIVE. Внимание – бройката за промо билетите е лимитирана! Следете  festteam.bg и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Facebook за актуална информация.

Информация за цени и категории на билетите

Днес, 8.06., стартира продажбата на ограничен брой промо билети за концерта на MANOWAR в България в ticketstation.bg.

Бройката на промо билетите е лимитирана до:

  • 500 билета – Regular Standing /правостоящи/ – 80 лв.
  • 500 билета – Golden Circle/Front of Stage/ – 120 лв.
  • 250 билета – VIP билети /Front of Stage + седящо място + паркинг място/ – 150 лв.

 Внимание! Притежателите на билети за Hills Of Rock 2020, които са ги презаверили за Hills Of Rock 2022, щеполучат промо код за намаление от цената на билетите във всички зони за HILLS EXCLUSIVE.

 Как става това?

Промо отстъпката е 10 лв. и е за всяка една от посочените по-горе зони и билети. Отстъпката може да сеизползва  при  презаверка на билет за Hills Of Rock 2022, която се прави на www.ticketstation.bg. След презаверяването онлайн на билета, потребителят получава промо код, който след това може да зареди при закупуването на билет за концерта на MANOWAR.

След изчерпване на промо количествата и до края на годината (31.12.21), цените на билетите ще бъдат съответно:

  • Regular Standing /правостоящи/ – 100 лв.
  • Golden Circle/Front of Stage/ – 140 лв.
  • VIP билети /Front of Stage + седящо място + паркинг място/ ­– 180 лв.

От 01. 01. 2022 цените се променят:

  • Regular Standing /правостоящи/ – 120 лв.
  • Golden Circle/Front of Stage/ – 150 лв.
  • VIP билети /Front of Stage + седящо място + паркинг място/ ­– 200 лв.