fbpx
Scroll Top
mc
mc
mc
Цяла година, изпълнена
с безценни емоции
Изживей неповторими емоции
с Mastercard®
Изживей безценни моменти с твоята Mastercard® карта. През 2024, събитията на Fest Team са по-близо от всякога, а с Mastercard® Exclusive получаваш неповторими възможности. Бъди на първия ред, възползвай се от специални преференции и се докосни до света на големите звезди – от теб остава да изживееш мига.
Достъп до
предварителни продажби
Само с твоята Mastercard® получаваш достъп до ексклузивни предварителни продажби за събитията на Fest Team. Mastercard® Exclusive е за истински фенове, а твоята страст за нови преживявания и силни емоции ще те доведе точно до любимата ти група. Просто влез в страницата на Mastercard® Exclusive на www.ticketstation.bg и разгледай кои са събитията в предварителна продажба, налични в момента.
Мечтите са
по-достъпни
Само с твоята Mastercard® можеш да се възползваш от невероятни предложения при онлайн покупка на билети за събития от Fest Team. Концерти, фестивали или просто любимата ти група идва в клуб? Плати с Mastercard® и вземи билет на преференциална цена. Всичко, което трябва да направиш, е да посетиш ticketstation.bg.
Вече си
на място?
Твоята Mastercard® e до теб на всяко от събитията на Fest Team. Плащай безконтактно с Mastercard®и вземи до 10% кешбек от похарченото за храни и напитки. Научи повече за програмата и се регистрирай на връзката по-долу.
На фокус
днес
С Mastercard® можеш да се възползваш от невероятни предложения при онлайн покупка на билети за събития от Fest Team. Ето кои са събитията, за които можеш да закупиш билет с до 25% отстъпка от официалната цена, благодарение на твоята Mastercard®. Настоящите преференциални условия изтичат на 27.03.2024.
Victoria De Angelis
30.03, City Stage
– 12.5% до 27.03
As I Lay Dying
02.04, НДК
– 25% до 27.03

Книгата на мечтите
03.04, НДК
– 15% до 27.03

Информация за
програмата
Какво представлява Mastercard® Experiences?

Програмата за притежатели на дебитни или кредитни карти Mastercard® е предоставена от Fest Team и Mastercard Bulgaria. Тя дава възможност да се възползвате от специални предложения – по-ниски цени на билети, достъп до предварителни продажби и допълнителни преференции по време на любимите Ви събития.

За кого е програмата?

Всички преференции са достъпни само от притежатели на дебитни или кредитни карти Mastercard®, без оглед на банката-издател или носителя на картата (пластична/дигитална). Изброените в тази секция събития не могат да бъдат закупени с карти на други доставчици. При опит за достъп на секцията в ticketstation.bg с карта, различна от Mastercard®, ще получите грешка при плащане на последната стъпка от своето потребителско преживяване.

Как да се възползвам?

Няма нужда да правите нищо допълнително в процеса по покупка – само се уверете, че притежавате валидна Mastercard® карта, с която да заплатите избраните билети при покупка в ticketstation.bg. На последната стъпка – плащане – ще трябва да въведете номера на своята Mastercard® и успешно да извършите плащане. С това, участието Ви в програмата е осигурено.

Ограничени ли са количествата предлагани преференции и/или билети?

За всяка предоставена преференция в настоящата секция важат правилата на организатора на съответното събитие. Количествата билети/преференции са ограничени, в зависимост от допустимите стойности, които Организаторът е определил. При покупка на билет от настоящата секция, се съгласявате с Общите условия на Организатора.

Имам друг въпрос. Къде мога да го задам?

Не се колебайте да ни пишете до contact@ticketstation.bg