fbpx
Scroll Top
festteam
начини за разплащане по време на нашите събития
Събитията на Fest Team са cashless. Това означава, че пари в брой не се приемат на никой обект в зоната на кое да е наше събитие (разбира се, с изключение на пунктовете за зареждане на фестивални карти и гривни). За Ваше удобство са на разположение няколко варианта за разплащания, с които да не мислите за дребни 🙂 Разгледайте информацията по-долу и изберете най-удачния за Вас вариант, а ако имате въпроси, пишете ни!

ЛИЧНА БЕЗКОНТАКТНА карта

Притежателите на безконтактна карта, без оглед на банката-издател (вкл. карти Revolut), могат да не издават фестивални карти и да извършват разплащания свободно в цялата зона на събитието.

ФЕСТИВАЛНА КАРТА Fest Card

Ако не притежавате лична безконтактна карта, можете да издадете фестивална карта за разплащания на всяка каса на фестивала. Можете да зареждате картата многократно в рамките на тридневното събитие, както и да проверявате наличността, сканирайки QR-кода на гърба на картата.

Една карта може да бъде използвана от няколко човека. За зареждането на картите за разплащане може да платите в брой, с дебитна или кредитна карта (Mastercard/Maestro/VISA). Административната такса за обслужване на фестивалната карта е 2 лева и се приспада автоматично от общата сметка.

Имайте предвид, че можете да ВЪЗСТАНОВИТЕ неизползваните средства по вашата карта по всяко време и ДО ЕДИН ЧАС след края на ПОСЛЕДНОТО изпълнение по време на събитието. Възстановяване на средства СЛЕД приключване на събитието НЯМА ДА БЪДЕ възможно.