fbpx
Scroll Top

festteam

tour_logo

dates

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София на 21 юли
билети на преференциални цени само за верни фенове

Един от най-успешните електронни проекти в съвременната музика – ARTBAT е поредният влиятелен хедлайнер, който ще гостува на музикалната серия Sofia Solid и сцената на Арена София (Столичен Колодрум) в неделя, 21 юли. Освен изключително популярното украинското дуо, вечерното парти в София приема и набиращата скорост Miss Monique и прогресиращия Fred Lenix.

Продажбите на билети за събитието започват в 11:00 на 29.04 на www.ticketstation.bg, a всички верни фенове на електронната музика могат да се регистрират по-долу,за да получат достъп до преференциални цени Попълни формуляра от линка по-долу до 09:00 на 29.04 и бъди сред първите, успели да вземат билет за концерта на цени по-ниски от стандартната!

ВАЖНО: След регистрация, ще получиш индивидуален промокод за отстъпка. Промоционалните билети с промокод са ограничено количество и могат да бъдат изчерпани бързо. След тяхното изчерпване, ще можеш да закупиш билети на стандартна цена 99лв. без необходимостта от промокод. След изчерпване на ценова категория 99лв., цените ще се променят до 120лв.