fbpx
Scroll Top
лято за слушане

Изпитай най-вълнуващите дни това лято близо до морския бряг, пред сцената, на която са любимите ти банди и артисти. Преживей емоцията, наречена BURGAS SUMMER LIVE с него, с нея, и с всички тях, за които се сещаш, докато четеш тези редове. Избери си ДЕН и изживей невероятни емоции.

завeди я там

Как къде? Там, където са Franz Ferdinand, Nothing but Thieves, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor, Editors, Architects и много други – на BURGAS SUMMER LIVE. И най-добрата новина е, че можеш да избираш кога да дойдеш. В 4 дни – от 27 юли, до 13 август, Морска гара – Бургас, ще бъде твоят музикален дом.

BURGAS SUMMER LIVE

BURGAS SUMMER LIVE идва с поразяващ списък с имена, вятър в косите и студен джин в ръка. И не, няма да ти струва много – еднодневен пас за поредицата започва от 66лв., а пакетни билети за три дни ще откриеш за до 200лв. Помислили сме и за тези от вас, които държат да се почувстват специални – разгледайте VIP пакетите още сега.

brand new DOOMSDAY

ARCHITECTS, WHILE SHE SLEEPS, HERIOT и EXPECTATIONS те очакват на Морска гара на 27 юли. Епичната първа вечер на Burgas Summer Live ще разтърси света ти с хитове, които никога не са звучали на живо в България. Дневният билет е на цена 66лв. – купи от линка по-долу.

I’M OVERPOWERED

 MORCHEEBA, OSCAR AND THE WOLF, SOPHIE ELLIS-BEXTOR и PHUTURE SHOCK ще огласят Морска гара Бургас на 06 август, веднага след SPICE Music Festival. Дневният билет е на цена 79лв., а на разположение са и пакетни три- и четиридневни пасове.

 

I SAY TAKE ME OUT

FRANZ FERDINAND, NOTHING BUT THIEVES и HAYES & Y пристигат в Бургас за един невероятен петък – 11 авгус. Дневният билет е на цена 88лв., а на разположение са и пакетни три- и четиридневни пасове.

 

IS IT DESIRE

Със съжаление Ви информираме, че поради непредвидени обстоятелства взехме решение да отменим датата с концертите на Years & Years, Oscar and the Wolf, Tommy Genesis и Rushi, която трябваше да се проведе на Морска гара Бургас на 12 август.
Всички, закупили билети за тази дата oт Burgas Summer Live, могат да изберат какво да направят със закупените вече билети – да ги използват за друга дата, или да възстановят своите средства.

YOU’RE MY OWN PAPILLON

Концертът на EDITORS, TEMPLES, SHAME и ALI се отлага за 2024. Вижте повече информация тук.

BURGAS SUMMER LIVE ще те очаква на брега на морето. Ако още се чудиш дали да дойдеш, разгледай въпросите и отговорите по-долу – така ще знаеш, че със сигурност искаш да дойдеш!

BURGAS SUMMER LIVE e поредица от събития, която ще се проведе на 27 юли, 6 август, 11 и 13 август, на Морска гара, Бургас. Концертите ще съберат на една сцена имена като Franz Ferdinand, Nothing but Thieves, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor, Editors, Architects и други.

Билетите за BURGAS SUMMER LIVE се предлагат онлайн на www.ticketstation.bg, както и в магазини На тъмно и касите на Fast Pay.

Да, деца до 10г. включително могат да заповядат на BURGAS SUMMER LIVE без нужда от билет! Всички непълнолетни трябва да бъдат с пълнолетен придружител и попълнена декларация за придружител.

Напълно – на Морска гара в Бургас сме провели едни от най-добрите си събития – концертите на Arctic Monkeys, Jason Derulo, SPICE Music Festival, Solar Summer и други – очакваме те и на BURGAS SUMMER LIVЕ!

festteam
cma
burgas
с подкрепата на

 

с медийната подкрепа на