fbpx
Scroll Top

festteam

tour_logo

HILLS OF ROCK PLOVDIV 2023 няма да се проведе
ще се видим през 2024 – изберете дали да използвате билетите си

Събитието HILLS OF ROCK PLOVDIV няма да се състои през 2023. Всички, закупили промоционални билети за HILLS OF ROCK PLOVDIV 2023, могат да изберат:
  • да ги запазят и да ги използват за изданието през 2024, или
  • да получат възстановяване на заплатените средства в пълен размер до 31.12.2023г.
Важни инструкции
  • Връщането на закупен промоционален билет и възстановяване на заплатени суми за събитието HILLS OF ROCK PLOVDIV 2023 е възможно до 31.12.2023г. след изрична заявка на страница с адрес festteam.bg/plovdiv/choose. Ако формулярът не бъде попълнен до 31.12.2023, ще бъде възможно единствено използване на билет за достъп до HILLS OF ROCK PLOVDIV 2024, без нужда от презаверка на билетите или допълнителни действия от страна на потребителите.
    Възстановяването на сумите става автоматично в срок от 14 работни дни след получаване на заявка за това на адрес festteam.bg/plovdiv/choose.
  • Формуляр се попълва само веднъж от всеки потребител, закупил промоционален билет за HILLS OF ROCK PLOVDIV 2023, независимо от броя закупени билети. Молим да използвате мейл адреса, с който сте закупили билети в платформата Ticket Station. След успешно попълване на формуляра, повече няма да имате достъп до него. Ако по някаква причина успеете да попълните две заявки за една резервация, за актуална ще се счита първата подадена заявка.
  • Избирайки да запазите билетите си, ще получите достъп до събитието HILLS OF ROCK PLOVDIV 2024. Достъпът до събитието ще се осъществява с оригиналните промоционални билети за HILLS OF ROCK PLOVDIV 2023, без необходимост от презаверка и друго допълнително действие, различно от попълването на настоящата форма. Дати и артисти за изданието през 2024 не са известни. Очакваме да имаме готовност да споделим повече информация в периода септември – декември 2023 година.
  • В случай, че формулярът не е попълнен в срок до 31.12.2023, се приема, че потребителят ще използва билета си на събитието HILLS OF ROCK PLOVDIV 2024 и има право на достъп до него, без нужда от допълнително действие.
  • В случай, че сте закупили билет за HILLS OF ROCK 2023 от магазини На тъмно или касите на Fast Pay, молим първо да пишете до info@ticketstation.bg, за да получите своя номер на резервация. Запазването или връщането на билети става само чрез настоящия формуляр – средства няма да бъдат възстановявани на място!

Настоящата процедура следва Общите условия на Организатора Fest Team. За всяка клауза, неописана по-горе, се следват процедурите, описани в Общите условия, с които клиентът се е съгласил при покупка на промоционален билет за събитието HILLS OF ROCK 2023. За актуална информация и анонси относно събитието следете официалния сайт hillsofrock.com.