fbpx
Scroll Top
информация за посетителите на burgas summer live с morcheeba, oscar and the wolf, sophie ellis-bextor & phuture shock – 06 август, морска гара, бургас
Припомняме, че както стана ясно на 05.08, Roisin Murphy няма да бъде част от събитието по здравословни причини. На нейно място ще видим Oscar and the Wolf. Ако желаете, можете да върнете билета си – повече информация на този линк

Очакваме те с нетърпение на 06 август на Морска гара, Бургас, когато ще се срещнем с Morcheeba, Oscar and the Wolf, Sophie Ellis-Bextor и Phuture Shock на живо! Запознайте се с инструкциите за достъп за безпроблемно протичане на концерта. Разгледайте информацията в таблицата по-долу, за да се ориентирате за програмата и как да стигнете до мястото.

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
18:00Вратите се отварят
притежатели на билети за 06.08 или фенове, решили да използват билет от друга дата
Входът за достъп се намира на територията на Морска гара, Бургас. Вижте координати тук.
18:30Phuture Shock
20:00Sophie Ellis-Bextor
21:30Oscar and the Wolf
23:15Morcheeba

достъп и местоположение

Концертът ще се проведе на открито на Морска гара, Бургас. Вижте координати на местоположението тук
По време на събитието, билети за концерта и всички други събития, предлагани от Ticket Station, ще могат да бъдат закупени на място.

Молим да обърнете внимание, че ако сте притежател на VIP билет, входът за събитието се намира във Ваше дясно след подминаване на сградата на Конгресния център. Молим да разгледате картата на локацията, за да добиете по-добра представа.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Припомняме, че както стана ясно на 05.08, Roisin Murphy няма да бъде част от събитието по здравословни причини. На нейно място ще видим Oscar and the Wolf. Ако желаете, можете да върнете билета си – повече информация на този линк

Билети за събитието в предварителна онлайн продажба ще откриете на www.ticketstation.bg. Билети ще се предлагат и на място на цена 99лв.
Aко вече сте закупили билет, забравяйте да проверите дали имате достъп до тях – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Плащанията на събитието се осъществяват САМО с карти за разплащания. Плащанията на мърч зоната могат да бъдат осъществявани в брой или с лична безконтактна карта. Горещо препоръчваме да вземете своята лична безконтактна карта, без значение нейния издател, с която да осъществявате плащания по време на събитието.

По време на Burgas Summer Live можете да заплащате само с:

 1. Лични безконтактни карти – можете да осъществявате плащания с Ваша безконтактна карта, независимо от нейния издател (вкл. Revolut)
 2. Ако не разполагате с лична безконтактна карта, ще можете да издадете карта за разплащания Fest Catering:
  1. Картата се издава в рамките на събитието и важи само до края му
  2. Таксата за издаване на пластика е 2лв.
  3. Зарежда се със сума по избор с минимум 20лв на място на събитието на обособените CASH DESK.
  4. Можете да зареждате допълнителни средства в една карта, но сумите, заредени в картата, не могат да бъдат възстановени – клиентът следва да изразходва цялата сума.

* Можете да платите в брой, за да издадете Fest Catering безконтактна карта.

Плащанията на събитията се осъществяват с подкрепата на

mc
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Морска гара – Бургас е достъпна с градски транспорт и такси. Можете да използвате:

 • Aвтобусни линии – № 11, 15, Б1, Б12, Б2
Ако решите да дойдете с автомобил, имайте предвид, че Вашият билет не включва паркомясто. Можете да паркирате на общинските паркоместа в близост до мястото на концерта. Паркингът след бариерата на входа за Морска гара няма да може да се използва свободно от посетители.

На територията на събитията ще бъдат на разположение места за съхранение на лични вещи! Там ще можете да оставите предмети, отнети от Вас от охраната, защото попадат в списъка със забранени вещи. Някои от неразрешените предмети са:

 • Вещества, чиято употреба е забранена от закона;
 • Наркотични вещества и принадлежности за тяхната употреба;
 • Хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита (като например, но не само, всякакви размери ножове, газови пистолети, лютив спрей) или други опасни предмети, които могат да се използват като оръжия;
 • Запалими вещества или течности, включително аерозоли;
 • Маркери, спрейове;
 • Раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра или около 35х25х12 см.
 • Стъклени и пластмасови контейнери, стъклени/метални/пластмасови бутилки, метални чаши и твърди опаковки;
 • Храна и алкохол;
 • Вода за един човек в разфасовка по-голяма от 0,5 литра
 • Чадъри – aко вали, носете дъждобрани;
 • Факли, пръчки (вкл. селфи стикове);
 • Обемисти предмети, столове, кутии, шалтета, спални чували и палатки;
 • Велосипеди, скейтборди, ховърборди, електрически скутери и други превозни средства;
 • Колани-вериги, обвити ремъци и колани със шипове (конусни шипове);

Вижте пълния списък с разрешени и забранени предмети тук.

Локацията има изградени удобства за хора в неравностойно положение. Не се колебайте да се свържете с нас на info@festteam.bg, ако имате нужда от допълнително съдействие.

festteam
cma
burgas
с подкрепата на

 

с медийната подкрепа на