fbpx
Scroll Top
за нас

Fest Team е промоутърска компания, чиито събития на живо събират над 100 000 души на година.

Компанията е организатор на най-големите музикални и танцови събития и фестивали в България. Дейността на дружеството е насочена основно към българската аудитория и в частност към чуждестранната.

Работата на екипа се отличава с високо-качественото изпълнение на проектите, както и следването на европейските тенденции и стандарти на работа, като това се разпознава на международно ниво.

Fest Team е единственият представител на Live Nation в България.

Част от проектите в портфолиото на компанията са фестивалите: Hills of Rock, SPICE Music Festival, ARTE Feastival, Fanta Dance Festival, а от скоро и Street Food & Art Festival, както и концертите на: Lenny Kravitz, Sting, Five Finger Death Punch, Papa Roach, Hollywood Undead, Brayan Adams, Tom Jones, Lord of the rings: In Concert и др.

Планиране и организиране на публични събития – цялостна или частична организация на събития в развлекателната индустрия.

Наемане на артисти – посредничество, при ангажиране на артисти от световния, европейския или националния музикален подиум

Намиране на подходящи партньори за реализиране на проекти. Част от нашите партньори са Live Nation, Банка ДСК, Joker Media, Eco Toi и други.

Организиране на частни събития – цялостна или частична организация на бутикови събития по лични поводи

Консултантски услуги – можем да споделим добрите си практики с вас, за да успеете да реализирате собствените си проекти по усъвършенстван начин

Партньорство по разписване на проекти и кандидатстване по отворени покани в развлекателната индустрия