fbpx
Scroll Top

tour_logo

концертът на 13.08 се отлага за догодина

Дългоочакваният концерт на Editors в Бургас на 13 август не може да се състои поради непредвидени логистични предизвикателства. Една от най-добрите съвременни европейски концертни групи трябваше да бъде заедно с Temples, Shame и ALI на лятната сцена на серията концерти от Burgas Summer Live другата седмица.

От Fest Team искрено се извиняваме за неудобствата, които новината може да причини, но Ви информираме, че вече работим с групата по пренасрочването на нова дата за концерта, възможно най-скоро догодина. Надяваме се скоро да можем да обявим новата дата и локация. Всички билети, закупени за концерта в Бургас за 13 август за Editors, ще бъдат валидни за новата дата през 2024.

Въпреки това, ако желаете, можете да върнете билета си срещу пълно възстановяване на сумата, като попълните кратък формуляр. Благодарим Ви за разбирането и подкрепата.

Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип на contact@ticketstation.bg.

Comments (2)

[…] съобщението е приложен и формуляр за попълване за тези, които […]

[…] отсъствието на Ройшин Мърфи могат да го направят чрез онлайн форма в сайта на организаторите. В допълнителен коментар […]

Comments are closed.