fbpx
Scroll Top

В турнето на Bruce Dickinson за новия му солов албум The Mandrake Project се включва и България с концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 16 юли 2024. Очакваме ви с нетърпение, заедно с подгряващата банда – Caliberty.

програма
на СЪБИТИЕТО

програма
19:00Вратите се отварят за всички посетители
19:30Caliberty
21:00BRUCE DICKINSON

билети и обща информация

Не забравяйте да проверите за своите билети – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани. Можете да закупите билет за събитието онлайн от Ticket Station, както и на място. Припомняме, че деца до 10г. включително (ненавършили 11), могат да заповядат без нужда от билет, но с пълнолетен придружител.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.

достъп и местоположение

SOFIA SOLID ще се проведе на открито, в Борисовата градина – името на мястото е Арена София (столичен колодрум). Не бъркайте локацията със зала Арена София (бившата “Армеец”) – SOFIA SOLID няма да се проведе в зала. Входът за достъп до Арена София се намира откъм стадион “Българска армия”.

Елате с градски транспорт! Паркирането в Борисова градина е забранено. Паркирането в близост до Арена София е забранено и автомобилът Ви може да бъде репатриран! Събитието ще приключи преди последните курсове на градския транспорт – можете да използвате:

 • Метро линии – № М1, М3, М4 (най-близка станция: Стадион “Васил Левски”)
 • Aвтобусни линии – № 120, 204, 213, 76
 • Трамвайни линии – № 18
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате буферния паркинг при метростанция Васил Левски. Не паркирайте и не влизайте в Борисовата градина – паркирането е забранено! Напомняме, че Вашият билет не включва паркомясто.

Ако сте в неравностойно положение, можете да изпратите решение от ТЕЛК до info@festteam.bg – политиката ни включва издаването на безплатни покани за лица в неравностойно положение. Можете да видите как обработваме личните Ви данни тук. Локацията има изградени удобства за хора в неравностойно положение. Не се колебайте да се свържете с нас на info@festteam.bg, ако имате нужда от допълнително съдействие.

позволени и забранени вещи. съхранение на лични вещи.

На територията на събитията ще бъде на разположение зона за съхранение на лични вещи! Там ще можете да оставите предмети, отнети от Вас от охраната, защото попадат в списъка със забранени вещи. Зоната за съхранение на лични вещи е платена услуга, за която ще бъдете таксуван/а.

Изрично забранени са:

 • Вещества, чиято употреба е забранена от закона;
 • Наркотични вещества и принадлежности за тяхната употреба;
 • Хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита (като например, но не само, всякакви размери ножове, газови пистолети, лютив спрей) или други опасни предмети, които могат да се използват като оръжия;
 • Запалими вещества или течности, включително аерозоли;
 • Маркери, спрейове;
 • Раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра или около 35х25х12 см са изрично забранени
 • Стъклени и пластмасови контейнери, стъклени/метални/пластмасови бутилки, метални чаши и твърди опаковки;
 • Храна и алкохол, внесени отвън;
 • Вода за един човек в разфасовка по-голяма от 0,5 литра
 • Чадъри – ако вали, молим да вземете дъждобранбанери, факли, пръчки (вкл. селфи стикове);
 • Обемисти предмети, столове, кутии, шалтета, спални чували и палатки;
 • Велосипеди, скейтборди, ховърборди, електрически скутери и други превозни средства;
 • Лазери, светещи пръчки;
 • Устройства, произвеждащи шум – свирки, звънци и др.;
 • Колани-вериги, обвити ремъци и колани със шипове (конусни шипове);

Забранено е внасянето на професионална техника за заснемане от какъвто и да е тип, вкл. GoPro. Вижте пълния списък с разрешени и забранени предмети тук.

⚠️ По време на концерта, ще имате достъп до зона за съхраняване на лични вещи. В случай на необходимост, ще можете да оставите своите лични принадлежности там – вижте картата, за да се ориентирате къде ще бъде разположена зоната. Имайте предвид, че за използване на зоната за съхранение ще бъдете таксуван/а. В зоната за съхранение бихте могли да оставите всички лични принадлежности, с които можете да не бъдете допуснат/а до зоната на събитието. Препоръчваме да се запознаете със списъка със забранени вещи, преди да ни посетите.

допълнителна информация. разплащания.

Плащанията в зоните за хранене се осъществяват САМО с лични безконтактни карти, без оглед техния издател, или с безконтактни карти за разплащания Fest Card. Пари в брой не се приемат, освен за издаване на Fest Card. Плащанията на мърч зоната могат да бъдат осъществявани в брой, с лична безконтактна карта или с Fest Card. Горещо препоръчваме да вземете своята лична безконтактна карта, с която да осъществявате плащания по време на събитието.

По време на SOFIA SOLID можете да заплащате само с:

 1. Лични безконтактни карти – можете да осъществявате плащания с Ваша безконтактна карта, независимо от нейния издател (вкл. Revolut)
 2. Ако не разполагате с лична безконтактна карта, ще можете да закупите* карта за разплащания Fest Catering:
  1. Картата се издава в рамките на събитието и важи само до края му
  2. Таксата за издаване на пластика е 2лв.
  3. Сумите, заредени в картата, не могат да бъдат използвани а в рамките на друг концерт от поредицата Sofia Solid.

* Можете да платите в брой, за да закупите Fest Catering безконтактна карта.

Плащанията в мърч зоната са възможни в брой, с банкова карта или с Fest Card. Плащанията се осъществяват с подкрепата на

ubb
mc
mc
Твоят Mastercard®
ден
Плащай с Mastercard® на всички барове по време на шоуто на Bruce Dickinson можеш да вземеш до 10% кешбек. Регистрирай се еднократно на priceless.com/den, плащай с Mastercard и очаквай 10% кешбек обратно по сметката си. С еднократна регистрация, можеш да участваш в кешбек за всички събития от Sofia Solid поредицата.

официален мърч

По време на събитието всички посетители ще имат възможност да си закупят артикули от официалния мърчандайз на Bruce Dickinson.

 

Плащанията в мърч зоната са възможни в брой, с банкова карта или с фестивална карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания. Всички операции се осъществяват с подкрепата на

ubb
mc

SOFIA SOLID е с медийната подкрепа на

MetalHangar18.com