fbpx
Scroll Top
DJ BoBo празнува 30 години на сцена и у нас догодина
Суперзвездата идва с турнето EVOLUT3ON за рождения ден на радио ENERGY на 19 октомври 2024

Любимата звезда от 90-те DJ BoBo празнува своята 30-годишнина на музикалната сцена по много специален начин догодина. Мащабното турне EVOLUT3ON по повод на юбилея му ще мине и през България на 19 октомври 2024, а концертът в София бележи и още един повод за празнуване – 19-ия рожден ден на радио ENERGY. Билетите за събитието в Арена София, организирано от Fest Team и CMA на цени от 66 до 140 лв., влизат в продажба на 9 ноември, четвъртък в мрежата на ticketstation.bg.

Освен нови песни, EVOLUT3ON шоуто в София ще включва и заразителен микс от големите хитове на DJ BoBo, които всички познават и пеят, спиращи дъха хореографии, впечатляващи видео и светлинни ефекти, както и фантастични костюми.

DJ BoBo ще направи рождения ден на радиото, което пуска любимата музика от 90-те до днес и е подкрепяло артиста през дългогодишната му кариера, незабравим. Радиостанция номер едно за любимите песни от 90-те до днес навършва 19 години в българския ефир и обещава да зареди почитателите си с много енергия и настроение, в компанията на най-големите хитове на световноизвестния DJ BoBo. Любимите водещи от екипа на радио ENERGY ще посрещнат феновете от сцената с ефир на живо преди голямото шоу.

Събитието във фейсбук е тук. Билетите за концерта на DJ BoBo влизат в продажба на 9 ноември в 10:00 и са на цени от 66 до 140 лв. в мрежата на Ticketstation.