fbpx
Scroll Top

София посреща кралете на Tomorrowland Dimitri Vegas & Like Mike – белгийското дуо застава зад пулта на Арена София на 29 юни 2024. Към мега събитието в центъра, на което стоят двукратните номер 1 диджеи в света, се присъединяват още три безценни попълнения – Tungevaag, Mairee и Suark.

програма
на СЪБИТИЕТО

ВАЖНО: Закупилите билет за ранен достъп трябва да дойдат НЕ ПО-КЪСНО ОТ 19:00ч. Ако сте закупили Early Entrance билет и дойдете след 19:00, ще бъдете допуснат/а до зоната на събитието, но ще се наложи да доплатите разликата в цената между Early Entrance билета и регулярния билет в продажба на място. Имайте предвид, че притежателите на стандартни билети на цени 66, 77, 88 и 99лв., както и VIP, могат да заповядат по всяко време. Можете да откриете какъв билет притежавате, като видите името му в най-горната част на билета. Билетите за ранен достъп бяха налични само в мрежата на Ticket Station.

програма
16:30Вратите се отварят за всички посетители
17:00Suark
18:45Mairee
20:30Tungevaag
21:45DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

билети и обща информация

Не забравяйте да проверите за своите билети – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани. Можете да закупите билет за събитието онлайн от Ticket Station, eventim.bg, както и на място. Припомняме, че лица под 18г. ще бъдат допускани само с придружител и попълнена декларация за придружител.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg., ако сте закупили билета си от Ticket Station, или info@eventim.bg, ако сте закупили билета си от Eventim.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.

достъп и местоположение

SOFIA SOLID ще се проведе на открито, в Борисовата градина – името на мястото е Арена София (столичен колодрум). Не бъркайте локацията със зала Арена София (бившата “Армеец”) – SOFIA SOLID няма да се проведе в зала. Входът за достъп до Арена София се намира откъм стадион “Българска армия”.

Елате с градски транспорт! Паркирането в Борисова градина е забранено. Паркирането в близост до Арена София е забранено и автомобилът Ви може да бъде репатриран! Събитието ще приключи преди последните курсове на градския транспорт – можете да използвате:

 • Метро линии – № М1, М3, М4 (най-близка станция: Стадион “Васил Левски”)
 • Aвтобусни линии – № 120, 204, 213, 76
 • Трамвайни линии – № 18
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате буферния паркинг при метростанция Васил Левски. Не паркирайте и не влизайте в Борисовата градина – паркирането е забранено! Напомняме, че Вашият билет не включва паркомясто.

Ако сте в неравностойно положение, можете да изпратите решение от ТЕЛК до info@festteam.bg – политиката ни включва издаването на безплатни покани за лица в неравностойно положение. Можете да видите как обработваме личните Ви данни тук. Локацията има изградени удобства за хора в неравностойно положение. Не се колебайте да се свържете с нас на info@festteam.bg, ако имате нужда от допълнително съдействие.

позволени и забранени вещи. съхранение на лични вещи.

На територията на събитията ще бъде на разположение зона за съхранение на лични вещи! Там ще можете да оставите предмети, отнети от Вас от охраната, защото попадат в списъка със забранени вещи. Зоната за съхранение на лични вещи е платена услуга, за която ще бъдете таксуван/а.

Изрично забранени са:

 • Вещества, чиято употреба е забранена от закона;
 • Наркотични вещества и принадлежности за тяхната употреба;
 • Хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита (като например, но не само, всякакви размери ножове, газови пистолети, лютив спрей) или други опасни предмети, които могат да се използват като оръжия;
 • Запалими вещества или течности, включително аерозоли;
 • Маркери, спрейове;
 • Раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра или около 35х25х12 см.
 • Стъклени и пластмасови контейнери, стъклени/метални/пластмасови бутилки, метални чаши и твърди опаковки;
 • Храна и алкохол, внесени отвън;
 • Вода за един човек в разфасовка по-голяма от 0,5 литра
 • Чадъри – ако вали, молим да вземете дъждобранбанери, факли, пръчки (вкл. селфи стикове);
 • Обемисти предмети, столове, кутии, шалтета, спални чували и палатки;
 • Велосипеди, скейтборди, ховърборди, електрически скутери и други превозни средства;
 • Лазери, светещи пръчки;
 • Устройства, произвеждащи шум – свирки, звънци и др.;
 • Колани-вериги, обвити ремъци и колани със шипове (конусни шипове);

Забранено е внасянето на професионална техника за заснемане от какъвто и да е тип, вкл. GoPro. Вижте пълния списък с разрешени и забранени предмети тук.

⚠️ По време на концерта, ще имате достъп до зона за съхраняване на лични вещи. В случай на необходимост, ще можете да оставите своите лични принадлежности там – вижте картата, за да се ориентирате къде ще бъде разположена зоната. Имайте предвид, че за използване на зоната за съхранение ще бъдете таксуван/а. В зоната за съхранение бихте могли да оставите всички лични принадлежности, с които можете да не бъдете допуснат/а до зоната на събитието. Препоръчваме да се запознаете със списъка със забранени вещи, преди да ни посетите.

допълнителна информация. разплащания.

Плащанията в зоните за хранене се осъществяват САМО с лични безконтактни карти, без оглед техния издател, или с безконтактни карти за разплащания Fest Card. Пари в брой не се приемат, освен за издаване на Fest Card. Горещо препоръчваме да вземете своята лична безконтактна карта, с която да осъществявате плащания по време на събитието.

По време на SOFIA SOLID можете да заплащате само с:

 1. Лични безконтактни карти – можете да осъществявате плащания с Ваша безконтактна карта, независимо от нейния издател (вкл. Revolut)
 2. Ако не разполагате с лична безконтактна карта, ще можете да закупите* карта за разплащания Fest Catering:
  1. Картата се издава в рамките на събитието и важи само до края му
  2. Таксата за издаване на пластика е 2лв.
  3. Сумите, заредени в картата, не могат да бъдат използвани а в рамките на друг концерт от поредицата Sofia Solid.

* Можете да платите в брой, за да закупите Fest Catering безконтактна карта.

 Плащанията се осъществяват с подкрепата на

ubb
mc

vip зона

За да подобрим допълнително вашето преживяване, в случай, че вече сте закупили билет за достъп до VIP зоната, Ви предлагаме опция за настаняване на маса с включена консумация в най-близката до сцената част от VIP зоната.

Налични опции:

 • Маса за 2-ма души – цена 140 лв.:
  • Ще получите карта за разплащане на стойност 140 лв.
  • Заредената сума може да се използва само в зоната на събитието до неговия край. Неизразходвана сума по картата не се възстановява! Картата можете да използвате в цялата зона на събитието.
 • Маса за 4-ма – цена 240 лв.:
  • Настаняване на маса, тип щъркел, без седящи места, в най-близката до сцената част от VIP зоната.
  • Включена консумация:
   • 1 бр. бутилка 700ml. водка Finlandia или уиски Jack Daniel’s
   • 4 бр. Coca-Cola
   • 4 бр. Red Bull
   • 2 бр. ядки.

Предварителна резервация на конкретна маса за това събитие не е възможна. Закупилите маса за двама или четирима се настаняват на място, според поредността на пристигане.
⚠️ Важно: За да закупите настаняване, трябва да притежавате валиден VIP билет.

SOFIA SOLID е с медийната подкрепа на

MetalHangar18.com