fbpx
Scroll Top
Ed Sheeran идва в България, за да представи супер успешното си
„+ – = ÷ x“ Mathematics турне на 31 август в София на стадион „Васил Левски“

Датата в София е част от обиколката на артиста в Азия и Европа през 2024

Продажбата на билети и цялата информация е налична на www.edsheeran.com

Специален гост на турнето – Calum Scott

Ed Sheeran представя турнето „+ – = ÷ x“ Mathematics в Азия и Европа през 2024 г. Концертът на Ed Sheeran в България ще бъде на стадион „Васил Левски“ в София на 31 август /събота/ 2024. Билетите влизат в официална продажба в 10:00 ч. на 26 октомври /четвъртък/ на www.ticketstation.bg – единствения оторизиран сайт за продажба на билети за концерта на Ed Sheeran за България. За улеснение на покупката и за да се избегнат опашки и спекулативни сделки, Fest Team препоръчва всички фенове да въведат данните си предварително на edsheeran.ticketstation.bg. Страницата ще бъде активна от днес, 20 октомври в 12:00 до 25 октомври в 23:59.

Предстоящите тур дати на Ed Sheeran в Азия ще бъдат първите му от 2019 г. насам, а европейските концерти са продължение на миналогодишната му визита на континента. Новините идват непосредствено след супер успешното му турне в САЩ, където Ед постави множество рекорди по посещаемост, включително – на стадион SoFi в Лос Анджелис и стадион MetLife в Ню Джърси, като на последния – артистът направи рекорд по най-голяма посещаемост на концерт в САЩ за един ден в историята!

Само през тази година Шийрън издаде два албума – “-ʼ (Substract) и Autumn Variations, като и двата достигнаха до №1 в целия свят. И двата албума, дело на работата на Шийрън с Аарон Деснър от The National, получиха изключително позитивни отзиви от критиката и публиката.

Всички необходими детайли за продажбата на билети са на www.edsheeran.com. Билетите за концерта в София влизат в продажба на 26 октомври 2023 /четвъртък/ в 10:00 на единствения официален продавач за България – www.ticketstation.bg. Мястото, на което най-нетърпеливите фенове могат да попълнят детайлите си още днес в 12:00 е: edsheeran.ticketstation.bg.

====

За AEG presents:

Съчетавайки силата на събитията на живо с фокус върху развитието на истински артисти, AEG Presents е световен лидер в музикалната и развлекателната индустрия. Работейки на пет континента, компанията има изключителен ангажимент към артистичността, творчеството и общността. Нейните фестивали и многодневни музикални събития, сред които са емблематичният Coachella Valley Music & Arts Festival и легендарният New Orleans Jazz & Heritage Festival, както и British Summer Time at Hyde Park, Stagecoach, Hangout Festival, Electric Forest, Rock En Seine и All Points East, продължават да вдигат нивото на музикалното преживяване на живо. AEG Presents промотира глобални турнета на изпълнители като Джъстин Бийбър, Blackpink, Кени Чесни, Селин Дион, Елтън Джон, Карол Джи, Пол Маккартни, Кейти Пери, The Rolling Stones, Ед Шийрън, Тейлър Суифт и Tyler, The Creator, в допълнение – чрез своята мрежа от клубове, театри, арени, стадиони и реномирани партньорски марки като The Bowery Presents, Concerts West, Frontier Touring, Goldenvoice, Marshall Arts, Messina Touring Group, PromoWest Productions и Zero Mile Presents – създава и развива несравнима инфраструктура за развитие на артистите и достигане до публиката. Повече информация можете да намерите на www.aegpresents.com.