fbpx
Scroll Top
 Editors ще свирят в София на 29 август

Концертът на британската банда става част от серията концерти Sofia Solid на Арена София, Столичен Колодрум
Билетите, закупени миналата година, ще важат за новата дата в столицата

България най-после има потвърдена дата за отложения миналата година концерт на Editors – една от най-добрите съвременни европейски групи на живо! Лайвът на британците, който трябваше да се проведе миналото лято в Бургас, но се отмени по непредвидени логистични предизвикателства, ще се състои на 29 август в София на впечатляващата нова сцена на Арена София, Столичен Колодрум, като част от серията концерти на Fest Team Sofia Solid, където тази година вече видяхме силни концерт на Corey Taylor, Megadeth и The Smile. Билетите, закупени за събитието миналата година са напълно валидни, а билетите за новата дата – влизат в продажба утре, 25.06, на https://ticketstation.bg/.

В продължение на две десетилетия Editors проправят своя славен път към върховете на британския рок звук, като през това време не спират да печелят най-високите отличия, които може да постигне една банда от Острова – платинени и златни плочи, хитови сингли, номинации за Mercury и Brit награди, разпродадени турнета и репутация на една от най-добрите групи на живо. За международния им успех са отговорни не само емблематичният баритонов глас и завладяващото сценично присъствие на Tom Smith и способността им да пишат класни рифове и абсолютни рок химни, но и смелостта им постоянно да експериментират. Editors никога не са били група, която прави това, което се очаква от нея. Това доказват и с песните от последния им, седми албум, нестандартни и вълнуващи, пълнокръвни електро-индустриален рок. Съвсем скоро, очаквайте потвърждение и за съдбата на подгряващите групи на лайва от миналата година – Temples, Shame и Ali.

Събитието във Facebook е тук. Съвсем скоро, очаквайте информация и за съдбата на подгряващите групи на лайва от миналата година – Temples, Shame и ALI. Ако сте закупили билети за отложения концерт от Burgas Summer Live с Editors, Temples, Shame и Ali от 13.08.2023, можете да изберете дали да го използвате по време на събитието с Editors на 29.08, или да получите възстановяване на заплатените средства. Имайте предвид, че със закупения от Вас билет за Burgas Summer Live ще можете да посетите концерта на Editors на 29.08. Имайте предвид, че към момента е потвърдено само участието на Editors. Работим по възможността да видим на сцената на Sofia Solid и Shame, Temples и Ali.. Ако не попълните формуляра, билетите Ви ще бъдат валидни за новите дати.

Попълнете формуляр за възстановяване на средства тук.