fbpx
Scroll Top
информация за посетителите на концерта на enigma – 23 октомври, зала 1 на ндк

С удоволствие очакваме в понеделник, 23 октомври, когато най-сетне ще се срещнем с оригиналните гласове на ENIGMA на живо у нас!

Запознайте се с инструкциите за достъп за безпроблемно протичане на концерта. Разгледайте информацията в таблицата по-долу, за да се ориентирате за програмата и как да стигнете до Вашата зона и място в залата.

 

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
19:00Вратите се отварят
притежатели на всички видове билети
Централен вход на Национален дворец на културата
20:00Начало на концерта
22:00Снимки и автографипритежатели на всички видове билети

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Билети за събитието в предварителна онлайн продажба ще откриете на www.ticketstation.bg и www.eventim.bg. Билети ще се предлагат и на място от билетната каса на НДК. Съветваме Ви ако желаете да посетите концерта да закупите билет онлайн предварително.
Aко вече сте закупили билет, забравяйте да проверите дали имате достъп до тях – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Ако сте закупили билет от Ticket Station, проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg. Ако сте закупили билет от Eventim, можете да се свържете с тях на info@eventim.bg

Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

  • Линии на метрото M2 и M3 (МС “НДК”)
  • Тролейбусни линии – № 1, 2, 5, 7, 8, 9
  • Трамвайни линии – № 1, 7
  • Aвтобусни линии – № 260, 604, 72, 76, 94
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркингите, част от Синя и зелена зона на Столична община в близост до НДК. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто.
Напълно забранено е професионалното видео и аудио заснемане, както и правенето на професионални снимки по време на концерта. Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри с остър връх (допускат се сгъваеми чадъри), каски и др. Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.

Зала 1 на НДК има изграден достъп за хора в неравностойно положение. За уточняване на маршрута можете да се обадете на телефон: 02/916 63 00 или 02/916 64 00.

официален мърч

По време на събитието, всички посетители ще имат възможност да си закупят дискове и винили на ENIGMA. Посетете ниво “0” на Национален дворец на културата и купете своето оригинално парченце ENIGMA.

Плащанията в мърч зоната се осъществяват с подкрепата на

mc
mpos
Вземи своя автограф
от гласовете на ENIGMA

Веднага след края на концерта, най-верните фенове на ENIGMA ще могат да се срещнат лично с Andru Donalds, Fox Lima и Angel X, и да вземат автограф. Очаквайте повече информация на място в деня на концерта.*

* ще бъде налично според интереса и възможността на артистите