fbpx
Scroll Top

С удоволствие очакваме теб и цялото семейство за един вълнуващ и неповторим празник за Деня на детето в събота, 01 юни, в киноцентър “Ню Бояна”
Запознай се с инструкциите за достъп за безпроблемно протичане на събитието. Разгледай информацията по-долу, за да се ориентираш за програмата, как да стигнеш и кога да дойдеш, какви са позволените и забранените вещи по време на събитието.

карта на зоната

Най-голямата фестивална зона, изграждана досега в Киноцентър “Ню Бояна” ви очаква с десетки атракции, игри, приключения, зони за отдих и хапване, сцена, барове и други.

целодневни активности
Тези активности са достъпни за всички посетители на събитието, без значение от часовия слот, за който сте закупили билет. Имайте предвид, че надуваемите атракции на My Game Day, рисуването с къна, рисуването на лице (face painting) и отпечатването на хартиени снимки на фото будките са срещу допълнително заплащане, което може да се осъществи само с дебитна/кредитна карта.
програма слот #1 (11:00 – 15:30)
В слот 1 можете да се насладите на всички целодневни активности, плюс изброените по-долу. Имайте предвид, че ако желаете да се включите във “Family Fantasy Land търси талант”, който започва в 17:00 на сцената в Ню Йорк, можете спокойно да останете след 15:30. Освен това, можете да влезете по всяко време след 11:00.
програма слот #2 (15:30 – 20:00)
В слот 2 можете да се насладите на всички целодневни активности, плюс изброените по-долу. Имайте предвид, че можете да влезете по всяко време след 15:30, но можете да останете най-късно до 20:00ч. 
основна информация

На теория, можете да влезете по всяко време, след часа, изписан на Вашия билет. Препоръчваме да дойдете най-късно час и 50 минути след отварянето на вратите за Вашия часови слот, за да се възползвате максимално от всички активности. Имайте предвид, че ако имате билет за слот #1, можете да останете и след 15:30, за да се включите във “Family Fantasy Land търси талант”

Можете да останете най-късно до 20:00ч.

Всички талантливи деца на възраст между 3 и 17 години имат шанс да се включат във Fantasy Land търси талант след кратка регистрация!
Танци, пеене, актьорско майсторство, жонглиране, фокуси, свирене на инструмент… Какъвто и да е талантът на Вашето дете, ние искаме да го видим! Шоуто ще се проведе от 17:00 до 19:00 часа на основната сцена в зона “New York”.

Могат да вземат участие всички желаещи от Слот 1 и 2.

Награди за всички:
1-во, 2-ро, 3-то и 4-то място:
невероятни награди, осигурени от Хиполенд (Hippoland)
5-то, 6-то и 7-мо място: специални награди, осигурени от Eau Thermale Avène За всички останали участници: Вкусни лакомства!

Записване: Записването за участие е предварително на имейл info@dancestation.bg с посочени две имена на участника, име и телефон на родител, какъв талант ще представя детето, прикачен в мейла инстурментал/музика, ако ще има такава.

В зона “Арабски улици” ще се проведат множество кулинарни класове и игри. Имайте предвид, че достъпът до тях става след предварително записване на място. Местата за всеки клас са ограничени – ако желаете да се присъедините, организирайте пристигането си навреме 🙂

Повечето атракциони са включени в билета Ви. Имайте предвид, че атракциите са с ограничен капацитет и може да се наложи да изчакате реда си. Допълнително се заплащат атракциите на Mygameday, Face Painting, рисуването с къна и при печат на снимки от наличните фотобудки. Имайте предвид, че ще се приемат плащания само с дебитна/кредитна карта. Плащания в брой няма да се приемат.

Да, изградена е street food зона с много варианти за хапване и пийване 🙂

Ограничено количество билети ЩЕ СЕ предлагат и на място.
Не забравяйте да проверите дали имате достъп до билетите си – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Ако сте закупили билет от Ticket Station, проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Плащанията на събитието се осъществяват САМО с ЛИЧНИ безконтактни карти за разплащания. Горещо препоръчваме да вземете своята лична безконтактна карта, без значение нейния издател, с която да осъществявате плащания по време на събитието. Имайте предвид, че плащанията за допълнителни атракциони също могат да бъдат осъществени САМО с карта.

Плащанията на събитията се осъществяват с подкрепата на

ubb
mc

Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

  • Aвтобусни линии – № 111, 64
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркингите в близост до Киноцентър “Ню Бояна”. Местата са ограничени и не са гарантирани – напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто.
Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри с остър връх (допускат се сгъваеми чадъри), каски и др. Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук. Имайте предвид, че в случай на валеж, препоръчваме да използвате дъждобран. Подгответе се предварително, защото дъждобрани няма да се предлагат на територията на събитието.

Събитието е подходящо за хора в неравностойно положение. Ако имате нужда от допълнително съдействие, можете да ни пишете до info[at]festteam.bg, или да бъдете придружен/а от стюард на място.

Можете да вземете малка порода куче (до 8кг.) При пристигане, ще трябва да попълните декларация, която ще бъде осигурена на входа на събитието.

mc
Твоят Mastercard®
ден
На Family Festival Land взимаш 10% кешбек  при покупка на храна и напитки във фестивалната зона с твоята Mastercard®. Регистрирай се на priceless.com/den, плащай с Mastercard по време на събитието и очаквай 10% кешбек обратно по сметката си.
партньори и участници