fbpx
Scroll Top

Многоликият талант, хърватското лошо момче, бунтовникът с кауза и …чело, истински визуален артист и световна суперзвезда – HAUSER идва у нас за два концерта в два поредни дни, част от първото самостоятелно турне „Rebel with a Cello”, на 14 и 15 юли в Пловдив.

програма
на СЪБИТИЕТО

Програмата за двата концерта – на 14.07 и на 15.07, е идентична.
10.07.2024: Поради очакваните високи температури, програмата се променя с час напред – т.е, вратите ще отворят в 20:00. Няма други промени в текста.

програма
20:00Начало на настаняването – вратите се отварят за всички посетители
21:00 – 22:45HAUSER

За бързо и безпроблемно настаняване, молим да заповядате на Античен театър – Пловдив с отварянето на вратите. Наши сътрудници ще мога да Ви съдействат за откриването на Вашето място. Припомняме, че настаняването по време на събитията в Античен театър се провежда на принципа на първия пристигнал, въпреки отбелязаната на билета Ви седалка. Ще бъдат спазени редовете и конкретните ценови категории на закупения от Вас билет, но Античен театър не разполага с номерация на отделните седалки във всеки ред, т.е ще бъдете настанени на реда, за който сте закупили билети, но номерът на мястото е с ориентировъчен характер. Съветваме всички посетители да изразят своята толерантност едни към други, за да бъдат спазени в максимална степен избраните от Вас позиции.

билети и обща информация

Не забравяйте да проверите за своите билети – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани. За двата концерта могат да бъдат закупени билети само от вторичния пазар на TicketSwap. Припомняме, че деца до 10г. включително (ненавършили 11), могат да заповядат без нужда от билет, но с пълнолетен придружител. В този случай, за децата с безплатен достъп не се пази изрично седящо място.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.
Обърнете внимание за коя от двете дати сте закупили билет. На 14.07 няма да бъдат допускани посетители с билет за 15.07, както и обратното – на 15.07 няма да бъдат допускани посетители с билети за 14.07.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.

достъп и местоположение

Двата концерта на Hauser на 14.07 и 15.07 ще се проведат на територията на Античен театър, гр. Пловдив. Можете да видите точно местоположение в Google карти.

Припомняме, че настаняването по време на събитията в Античен театър се провежда на принципа на първия пристигнал, въпреки отбелязаната на билета Ви седалка. Ще бъдат спазени редовете и конкретните ценови категории на закупения от Вас билет, но Античен театър не разполага с номерация на отделните седалки във всеки ред, т.е ще бъдете настанени на реда, за който сте закупили билети, но номерът на мястото е с ориентировъчен характер. Съветваме всички посетители да изразят своята толерантност едни към други, за да бъдат спазени в максимална степен избраните от Вас позиции.

Актуализация, 12.07 / Обърнете внимание, че ще бъдат на разположение четири входа за достъп. Входът за хора в неравностойно положение разполага с рампа. Можете да влезете от всеки вход, който намирате за удобен.

Вашият билет не включва паркомясто! Събитието ще приключи преди последните курсове на градския транспорт – можете да използвате:

 • Aвтобусни линии – № 11, 26, 27, 99, 10, 66, 93 и други.

Ако сте в неравностойно положение, можете да изпратите решение от ТЕЛК до info@festteam.bg – политиката ни включва издаването на безплатни покани за лица в неравностойно положение. Можете да видите как обработваме личните Ви данни тук. Локацията има изградени удобства за хора в неравностойно положение. Не се колебайте да се свържете с нас на info@festteam.bg, ако имате нужда от допълнително съдействие.

позволени и забранени вещи. съхранение на лични вещи.

Изрично забранени са:

 • Вещества, чиято употреба е забранена от закона;
 • Наркотични вещества и принадлежности за тяхната употреба;
 • Хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита (като например, но не само, всякакви размери ножове, газови пистолети, лютив спрей) или други опасни предмети, които могат да се използват като оръжия;
 • Запалими вещества или течности, включително аерозоли;
 • Маркери, спрейове;
 • Раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра или около 35х25х12 см са изрично забранени
 • Стъклени и пластмасови контейнери, стъклени/метални/пластмасови бутилки, метални чаши и твърди опаковки;
 • Храна и алкохол, внесени отвън;
 • Вода за един човек в разфасовка по-голяма от 0,5 литра отменено за двете събития, допускат се вода и безалкохолни напитки
 • Чадъри – ако вали, молим да вземете дъждобранбанери, факли, пръчки (вкл. селфи стикове);
 • Обемисти предмети, столове, кутии, шалтета, спални чували и палатки;
 • Велосипеди, скейтборди, ховърборди, електрически скутери и други превозни средства;
 • Лазери, светещи пръчки;
 • Устройства, произвеждащи шум – свирки, звънци и др.;
 • Колани-вериги, обвити ремъци и колани със шипове (конусни шипове);

Забранено е внасянето на професионална техника за заснемане от какъвто и да е тип, вкл. GoPro. Вижте пълния списък с разрешени и забранени предмети тук.

официален мърч

По време на събитията, всички посетители ще имат възможност да си закупят дискове с музиката на Hauser.

 

Плащанията в мърч зоната са възможни в брой, с банкова карта или с фестивална карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания. Всички операции се осъществяват с подкрепата на

ubb
mc

събитието е с медийната подкрепа на

MetalHangar18.com