fbpx
Scroll Top
Втора дата за Hauser от 2Cellos на Античния театър

Хърватският челист свири на 14 и 15 юли в Пловдив

 Заради големия интерес към концерта на Hauser в Пловдив и пълното разпродаване на билетите за 15 юли, организаторите на събитието – Fest Team и Опера Пловдив, обявяват и втора дата – 14 юли 2024. За щастие на българските фенове, които не са успели да си закупят билети за първия обявен и напълно разпродаден концерт, програмата на атрактивния челист от Хърватия му позволява да дойде един ден по-рано, за да представи „Rebel with a Cello” два пъти у нас – на 14 и 15 юли. Мястото – Античен театър Пловдив и цените на билетите – остават същите.

Те влизат в продажба от днес, 11.01, в мрежата на ticketstation.bg на цена от 140 до 220лв. Билети за концерта на 15 юли вече няма. Ако предпочитате новата дата и имате билет за 15.07 можете да го обявите за продажба в единствената партньорска платформа на Fest Team за вторичен билетен пазар TicketSwap, и да закупите билети за 14.07. Научете повече тук.

В две вълшебни вечери Античният театър ще се превърна в сцена на чувствен музикален спектакъл на едната половина от дуета 2Cellos в неговото първо самостоятелно турне „Rebel with a Cello”след раздялата с дуетната му половинка Лука Шулич.

Репертоарът за електризиращото чѐло представление на хърватския музикант включва парчета от Лейди Гага и Шакира до Чайковски и Шостакович, много динамиката на сцената и запазената марка за артиста – впечатляващо визуално представление. Концертът е с триактна структура, която включва изпълнения от разнообразни ретро ритми до съвременни глобални денс парчета от новия соло албум на челиста – “The Player”.

Повече информация можете да намерите на https://hauserofficial.com. Събитието във фейсбук с най-актуална информация е тук.