fbpx
Scroll Top

Fest Team & Live Nation представят:
Супер шоуто Hot Wheels (Monster Trucks Live™ Glow Party) осветява София през април
Световното турне на супер колите идва в Арена София с вълнуващо HotWheels® Мonster Trucks Glow парти изживяване за цялото семейство

 Билетите влизат в продажба петък, 9 декември, 10:00 

Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party идва в София за първи път по покана на Fest Team. Свирепи битки, зрелищни състезания и много причини за удивление очакват феновете от всички възрасти. Те ще имат възможност да изпитат тръпката да видят любимите си Hot Wheels Monster Trucks на тъмно в единственото по рода си шоу, което ще се проведе в зала Арена София през април в четири епични представления

Билетите са на цени от 33 лв и влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта на Ticketstation. Поради естеството на шоуто, билети трябва да притежават всички посетители, без оглед тяхната възраст. Налични са билети за деца под 15 годишна възраст. Допълнителна информация за събитията може да намерите на www.hotwheelsmonstertruckslive.com.

Часовете на шоуто са както следва:

  • Събота, 8 април, 11:30 | Crash зона от 09:30
  • Събота, 8 април, 18:30 | Crash зона от 16:30
  • Неделя, 9 април, 11:30 | Crash зона от 09:30
  • Неделя, 9 април, 18:30 | Crash зона от 16:30

Популярното в цял свят семейно развлекателно шоу предоставя на публиката единствена по рода си възможност да гледа любимите Hot Wheels Monster Trucks – Mega Wrex™, Tiger Shark™, Boneshaker™, Bigfoot® и много други, плюс изцяло новия Gunkster™ – как ОСВЕТЯВАТ сцената в свирепи състезания и битки с чудовищни камиони. Представленията на събитието ще включват още и ослепително танцово парти, зрелищни лазерни светлинни шоута и дори – раздаване на играчките с марката Hot Wheels. В допълнение, шоуто включва и специална поява от поглъщащия коли, дишащ огън и трансформиращ се робот MEGASAURUS и наелектризиращите високо летящи машини на Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross.

В Crash зоната от 2 – 1/2 часа преди всяко представление, ще се проведе и вълнуващо парти. Уникално изживяване, предоставящо на феновете достъп до състезателната площадка, за да видят на живо и отблизо жестокия дизайн и епичния размер на Hot Wheels Monster Trucks.  Пропуските са ограничен брой и ще се продават до изчерпване на количествата.

Турнето Hot Wheels Monster Trucks Live Europe е в партньорство между Mattel, Live Nation и Raycom-Legacy Content Company, LLC, изцяло притежавано дъщерно дружество на Family Entertainment Holdings, LLC., а в България ще го видим благодарение на Fest Team.

Билетите влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта и за на цени от 33 лв. в мрежата на Ticketstation. Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

Тъй като получихме запитвания относно начина на покупка на детските билети за Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party 08, 09.04.2023, Arena Sofia , публикуваме видео, указващо как да закупите билети за деца под 15-годишна възраст от платформата на Ticket Station Bulgaria
Детски билети са налични за сектори PL2, PL3, PL4 и PL5. Детски билети не са налични за сектор PL1, както и за Hot Wheels Legends Backstage и Hot Ticket. Надстройките за Crash зоната също са на еднаква цена за деца и възрастни – 12лв.