fbpx

Fest Team & Live Nation представят:
Супер шоуто Hot Wheels (Monster Trucks Live™ Glow Party) осветява София през април
Световното турне на супер колите идва в Арена София с вълнуващо HotWheels® Мonster Trucks Glow парти изживяване за цялото семейство

 Билетите влизат в продажба петък, 9 декември, 10:00 

Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party идва в София за първи път по покана на Fest Team. Свирепи битки, зрелищни състезания и много причини за удивление очакват феновете от всички възрасти. Те ще имат възможност да изпитат тръпката да видят любимите си Hot Wheels Monster Trucks на тъмно в единственото по рода си шоу, което ще се проведе в зала Арена София през април в четири епични представления

Билетите са на цени от 33 лв и влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта на Ticketstation. Допълнителна информация за събитията може да намерите на www.hotwheelsmonstertruckslive.com.

Часовете на шоуто са както следва:

  • Събота, 8 април, 11:30 | Crash зона от 09:30
  • Събота, 8 април, 18:30 | Crash зона от 16:30
  • Неделя, 9 април, 11:30 | Crash зона от 09:30
  • Неделя, 9 април, 18:30 | Crash зона от 16:30

Популярното в цял свят семейно развлекателно шоу предоставя на публиката единствена по рода си възможност да гледа любимите Hot Wheels Monster Trucks – Mega Wrex™, Tiger Shark™, Boneshaker™, Bigfoot® и много други, плюс изцяло новия Gunkster™ – как ОСВЕТЯВАТ сцената в свирепи състезания и битки с чудовищни камиони. Представленията на събитието ще включват още и ослепително танцово парти, зрелищни лазерни светлинни шоута и дори – раздаване на играчките с марката Hot Wheels. В допълнение, шоуто включва и специална поява от поглъщащия коли, дишащ огън и трансформиращ се робот MEGASAURUS и наелектризиращите високо летящи машини на Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross.

В Crash зоната от 2 – 1/2 часа преди всяко представление, ще се проведе и вълнуващо парти. Уникално изживяване, предоставящо на феновете достъп до състезателната площадка, за да видят на живо и отблизо жестокия дизайн и епичния размер на Hot Wheels Monster Trucks.  Пропуските са ограничен брой и ще се продават до изчерпване на количествата.

Турнето Hot Wheels Monster Trucks Live Europe е в партньорство между Mattel, Live Nation и Raycom-Legacy Content Company, LLC, изцяло притежавано дъщерно дружество на Family Entertainment Holdings, LLC., а в България ще го видим благодарение на Fest Team.

Билетите влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта и за на цени от 33 лв. в мрежата на Ticketstation. Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

Тъй като получихме запитвания относно начина на покупка на детските билети за Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party 08, 09.04.2023, Arena Sofia , публикуваме видео, указващо как да закупите билети за деца под 15-годишна възраст от платформата на Ticket Station Bulgaria 🙌
Детски билети са налични за сектори PL2, PL3, PL4 и PL5. Детски билети не са налични за сектор PL1, както и за Hot Wheels Legends Backstage и Hot Ticket. Надстройките за Crash зоната също са на еднаква цена за деца и възрастни – 12лв.