fbpx
Scroll Top

JEREMY? Големият концерт

От ъндърграунд обществата до масовата публика, дванайсет години инди рок бандата JEREMY? преобръща представите за българска музика, шоу и рокендрол, заради които не е необходимо да излизаш извън граница. Сега те са готови за техния Голям концерт на 16 септември, Арена София (Колодрум) в Борисовата градина. Билетите за него влизат в продажба днес в мрежата на ticketstation.bg.

Екипът на Строежа, който винаги е подкрепял групата JEREMY? и Fest Team, промоутърската компания, чиито събития на живо събират над 100 000 души на година и която организира на най-големите музикални събития и фестивали в България, обединяват усилия, за да покажат, че българските артисти заслужават сцени с мащаба и блясъка на чуждестранните.

В музикалната история на българската инди рок банда има върхове като споделянето на една сцена с Queen и Arctic Monkeys, приз “Кристална лира”, тройна награда в конкурса “Пролет” на БНР”, специална награда в класацията БНР ТОП 20 за най-дълго задържала се песен на първо място. JEREMY? са и първата група от България, която печели златен медал в конкурса International Songwriting Competition. JEREMY? Имат реализирани няколко европейски турнета, ежегодни турнета в страната, свирили са на едни от най-значимите фестивали като EXIT, Serbia, Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen, Nederland, Camden Rocks, London UK, Expo Beats Festival, Dubai, Rock For People, Pilsen Czechia.

Най-голяма популярност в България придобиват с песните си Fake Fruits, Hope, Go Or Fall и с дуета на български език с легендарния Кирил Маричков – Не си сам.

На сцената на Арена София (Колодрум) на 16 септември ще се качат Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Красимир Тодоров, за да докажат, че музиката от България днес може да накара феновете да се чувстват част от света.

Пълнокръвно rock and roll шоу, което публиката заслужава да види от българска група. Събитието във фейсбук е тук. Продажбата на билети за концерта на JEREMY? в София на 16 септември стартира днес в 11:00 от 33 лв. в мрежата на Ticketstation като цената им ще покачва с изчерпването на всяка категория.

За JEREMY?:

Facebook: https://www.facebook.com/jeremyband

YouTube: https://www.youtube.com/c/JeremytheWicked

Instagram: @jeremyband 

Spotify:https://open.spotify.com/artist/6nsJL5Fuh6b5ZNwH3WWkWS?si=JeDanCIKQzulk1qD4jSxCg