fbpx
Scroll Top
информация за посетителите на Големият концерт – Jeremy?, 16 септември, арена софия

С удоволствие очакваме на 16 септември на Столичния колодрум, когато ще се срещнем с Jeremy? за техния Голям концерт!

Запознайте се с инструкциите за достъп за безпроблемно протичане на концерта. Разгледайте информацията в таблицата по-долу, за да се ориентирате за програмата и как да стигнете до мястото.

 

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
19:00Вратите се отварят
притежатели на всички видове билети
Влизането на територията на Столичен колодрум “Арена София” ще става от алеята пред самата локация.
20:00Jeremy?

достъп и местоположение

Концертът ще се проведе на открито, в Борисовата градина – името на мястото е Арена София (столичен колодрум). Не бъркайте локацията със зала Арена София (бившата “Армеец”) – събитието няма да се проведе в зала. Входът за достъп до Арена София е от на алеята пред самата локация – тази между стадион Българска армия и Колодрума.
По време на събитието, билети за концерта и всички други събития, предлагани от Ticket Station, ще могат да бъдат закупени на място.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Билети за събитието в предварителна онлайн продажба ще откриете на www.ticketstation.bg. Билети ще се предлагат и на място.
Aко вече сте закупили билет, забравяйте да проверите дали имате достъп до тях – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Плащанията в зоната на събитието могат да бъдат осъществявани в брой или с безконтактна карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания за по-бързо и качествено обслужване.
Безкешовите плащания на това събитие се осъществяват с подкрепата на

mc
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.
Деца до 10 години включително влизат без нужда от билет, с пълнолетен придружител. Всички останали лица на 11 и повече години трябва да имат регулярен билет.

Елате с градски транспорт! Паркирането в Борисова градина е забранено. Паркирането в близост до Арена София е забранено и автомобилът Ви може да бъде репатриран! Събитието ще приключи преди последните курсове на градския транспорт – можете да използвате:

 • Метро линии – № М1, М3, М4 (най-близка станция: Стадион “Васил Левски”)
 • Aвтобусни линии – № 120, 204, 213, 76
 • Трамвайни линии – № 18
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате буферния паркинг при метростанция Васил Левски. Не паркирайте и не влизайте в Борисовата градина – паркирането е забранено! Напомняме, че Вашият билет не включва паркомясто.

На територията на събитията ще бъдат на разположение места за съхранение на лични вещи! Там ще можете да оставите предмети, отнети от Вас от охраната, защото попадат в списъка със забранени вещи. Някои от неразрешените предмети са:

 • Вещества, чиято употреба е забранена от закона;
 • Наркотични вещества и принадлежности за тяхната употреба;
 • Хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита (като например, но не само, всякакви размери ножове, газови пистолети, лютив спрей) или други опасни предмети, които могат да се използват като оръжия;
 • Запалими вещества или течности, включително аерозоли;
 • Маркери, спрейове;
 • Раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра или около 35х25х12 см.
 • Стъклени и пластмасови контейнери, стъклени/метални/пластмасови бутилки, метални чаши и твърди опаковки;
 • Храна и алкохол;
 • Вода за един човек в разфасовка по-голяма от 0,5 литра
 • Чадъри, факли, пръчки (вкл. селфи стикове);
 • Обемисти предмети, столове, кутии, шалтета, спални чували и палатки;
 • Велосипеди, скейтборди, ховърборди, електрически скутери и други превозни средства;
 • Колани-вериги, обвити ремъци и колани със шипове (конусни шипове);

Вижте пълния списък с разрешени и забранени предмети тук.

Локацията има изградени удобства за хора в неравностойно положение. Не се колебайте да се свържете с нас на info@festteam.bg, ако имате нужда от допълнително съдействие.