fbpx
Scroll Top

информация за посетителите на концерта на jonathan roy, portair, 29 май

Jonathan Roy идва за пръв път у нас в края на май. На помощ в напълно разпродаденото шоу идва Portаir, a мястото е клуб City Stage. Запознайте се с всички детайли за концерта, за да си гарантирате неповторимо преживяване.

програма

19:00Вратите се отварят за всички посетители
20:00Portair
21:00JONATHAN ROY

достъп и местоположение

Концертът ще се проведе в столичния клуб City Stage. Имайте предвид, че местоположението е различно от първоначално обявеното. Промяната беше съобщена на 24 януари 2024.
Клуб City Stage се намира под Националния дворец на културата (НДК), входът е в подлеза до фонтаните. Ще видите малката входна врата с голям черен надпис City Stage над него, който води до голяма концертна зала по няколко стъпала надолу. Ако се придвижвате пеша, просто слезте по стълбите до големия разноцветен надпис „СОФИЯ“ пред НДК до City Stage.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Не забравяйте да проверите за своите билети – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани. Събитието е напълно разпродадено и билети няма да се предлагат на място.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

 • Линии на метрото M2 и M3 (МС “НДК”)
 • Тролейбусни линии – № 1, 2, 5, 7, 8, 9
 • Трамвайни линии – № 1, 7
 • Aвтобусни линии – № 260, 604, 72, 76, 94
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркингите, част от Синя и зелена зона на Столична община в близост до НДК, или платените подземни паркинги в близост до НДК. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто.

Изрично забранени са:

 • Вещества, чиято употреба е забранена от закона;
 • Наркотични вещества и принадлежности за тяхната употреба;
 • Хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита (като например, но не само, всякакви размери ножове, газови пистолети, лютив спрей) или други опасни предмети, които могат да се използват като оръжия;
 • Запалими вещества или течности, включително аерозоли;
 • Маркери, спрейове;
 • Раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра или около 35х25х12 см.
 • Стъклени и пластмасови контейнери, стъклени/метални/пластмасови бутилки, метални чаши и твърди опаковки;
 • Храна и алкохол, внесени отвън;
 • Вода за един човек в разфасовка по-голяма от 0,5 литра
 • Чадъри – ако вали, молим да вземете дъждобран; банери, факли, пръчки (вкл. селфи стикове);
 • Обемисти предмети, столове, кутии, шалтета, спални чували и палатки;
 • Велосипеди, скейтборди, ховърборди, електрически скутери и други превозни средства;
 • Лазери, светещи пръчки;
 • Устройства, произвеждащи шум – свирки, звънци и др.;
 • Колани-вериги, обвити ремъци и колани със шипове (конусни шипове);

Забранено е внасянето на професионална техника за заснемане от какъвто и да е тип, вкл. GoPro. Вижте пълния списък с разрешени и забранени предмети тук.

⚠️ Използването на лазерно насочващо устройство от всякакъв вид или каквото и да е устройство, което може да произведе насочен лъч светлина, ще доведе до наказателни обвинения и отстраняване от зоната на събитието без право за възстановяване на сумата, заплатена за билет.

Плащанията се осъществяват с лични безконтактни карти, без оглед техния издател, или в брой. Препоръчваме безкасовите плащания.

Плащанията се осъществяват с подкрепата на

mc
ubb
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Локацията има изградени удобства за хора в неравностойно положение. Не се колебайте да се свържете с нас на info@festteam.bg, ако имате нужда от допълнително съдействие.

ОФИЦИАЛЕН МЪРЧ

По време на събитието, всички посетители ще имат възможност да си закупят артикули от официалния мърчандайз на Jonathan Roy. Дискове, тениски, винили, худита, шапки и бандани ще ви очакват на място!

 

Плащанията в мърч зоната са възможни в брой или с банкова карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания. Всички операции се осъществяват с подкрепата на

mc
ubb
mc
Твоят Mastercard®
ден
На всяко първо число от месеца взимаш 10% кешбек с Mastercard® за храна и напитки. Регистрирай се на priceless.com/den, плащай с Mastercard в ресторант, бар или за поръчка на храна на всеки първи ден от месеца и очаквай 10% кешбек обратно по сметката си.