fbpx
Scroll Top

информация за посетителите на концерта на Louis tomlinson – 18 септември, зала “арена софия”

Ето че дойде време за концерта, който чакаме почти една година – Louis Tomlinson идва у нас на 18 септември!

Запознайте се с инструкциите за достъп за безпроблемно протичане на концерта. Разгледайте информацията в таблицата по-долу, за да се ориентирате за програмата и как да стигнете до Вашата зона и място в залата.

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
⚠️ ВАЖНО: Възможни са промени в предварително обявените часове, в зависимост желанията и нуждите на артистите.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
18:00Вратите се отварят за всички посетители седящи или правостоящи билетиВсички посетители влизат през вход B0 (Б0), независимо от сектора, изписан на техните билети. Молим да разгледате картата по-долу, за да се ориентирате по-добре.
19:00The Lathums 
20:00Andrew Cushin
21:30 21:00
LOUIS TOMLINSON
map-600px-web

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

⚠️ Поради очаквания интерес и десетките съобщения от верни фенове на Louis Tomlinson, след 09:00 сутринта на 18.09 ще можете да получите номерирана гривна за достъп.
Тя ще ви осигури възможност да бъдете сред първите, получили достъп до събитието, без да има нужда да изчаквате цял ден пред залата. Гривната НЕ Е задължително условие за посещение на концерта. Гривна се поставя по желание, само на правостоящи! Тя осигурява възможност за проследяване на реда на опашката, без да има характер към допускането Ви в зоната на концерта.

За да получите своята гривна, елате по всяко време между 09:00 и 15:00. Гривната ще бъде с пореден номер от 1 до 1000 – този номер указва кой поред сте, за да влезете. При отварянето на вратите в 18:00, ще бъдат допуснати първо посетителите, взели своите номерирани гривни за достъп, в случай, че са на място. Ако не сте на място при отварянето на вратите, губите запазеното място.
Гривните се получават лично, срещу представяне на валиден билет за събитието. Имайте предвид, че при пристигане в 18:00 Вашият билет отново ще бъде проверен на вход Б0.

Билети ще се предлагат на място от билетна kаса 2 на Арена София (в близост до кръговото на 4-ти километър), която ще работи с работно време от 16:30 до 21:30 часа.
Можете да закупите билет за събитието и онлайн от Ticket Station

Не забравяйте да проверите за своите билети – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани. Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Плащанията на мърч зоната могат да бъдат осъществявани в брой или с лична безконтактна карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания за по-бързо и качествено обслужване.
Плащанията на това събитие се осъществяват с подкрепата на

mc
Разплащанията на барове за храни и напитки ще могат да се осъществяват само в брой, тъй като същите се оперират от Зала Арена София.
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Горещо препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

 • Тролейбусни линии – № 4, 11;
 • Aвтобусни линии – № 1, 6 , 305, 280, 84.
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркинга на Арена София. Паркингът на залата е безплатен. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто. Капацитетът на паркинга на Арена София е за ограничен брой автомобили и е до запълване на местата. Имайте предвид, че по бул. Асен Йорданов паркирането няма да бъде разрешено.

За настоящото събитие има специални изисквания от артиста за забранени вещи! Прилагаме пълен списък, който допълва публикувания в нашите Общи правила. Ако има несъответствие в двата списъка, считайте за финален и окончателен този по-долу.

Забранени са:

 • Бутилки, кенове, прибори за хранене и манерки;
 • Всички видове оръжия и остри предмети;
 • Запалими вещи или течности в аерозоли (можете да вземете запалка);
 • Фойерверки и свещи;
 • Наркотици, чиято употреба е забранена от закона;
 • Лазери;
 • Постери, банери и флагове, с размери по-големи от А4;
 • Професионални фото и видео камери (със сменяем обектив)
 • Всички видове течности, с изключение на парфюми, които не са в бутилка под налягане, и дезинфектанти;
 • Вериги, шипове и подобни бижута, портфейли и т.н.;
 • Велосипеди, скейтборди, тротинетки и всички други лични превозни средства на територията на залата;
 • Селфи стикове и пръчки;
 • Животни, с изключение на кучета-водачи;
 • Храни и напитки, внесени отвън;
 • Големи чанти и раници – препоръчваме да вземете само най-необходимото със себе си, в раница, чийто обем не надвишава 15l;
 • Музикални инструменти, свирки и всички видове устройства, които могат да произведат силен шум;
 • Чадъри, столове, сгъваеми столове, одеяла.
Напълно забранено е професионалното видео и аудио заснемане, правенето на снимки по време на концерта. Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри, каски и др. . Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.

Зала Арена София е изградена в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания.

Достъпът до територията на залата за хора със затруднено придвижване става от страната на бул. „Асен Йорданов”, посредством две локални отклонения. Осигурени са и необходимия брой паркоместа за ползване от инвалиди – 42 бр.

Околното пространство е изпълнено с тротоари и проходи с необходимата ширина и понижение в областта на кръстовищата. За основната открита тераса на Ниво „2” са осигурени два асансьора за ползване от хора със затруднено придвижване. В самата зала има специално предвидени места за хора в инвалидни колички, така че да могат да гледат невъзпрепятствано шоуто.

официален мърч

По време на събитието всички посетители ще имат възможност да си закупят артикули от официалния мърчандайз на LOUIS TOMLISON.
Основната мърчандайз зона ще бъде разположена:

 • преди влизане в залата – вдясно от стълбите за вход Б1;
 • след влизане в залата – ниво Б0

Плащанията в мърч зоната се осъществяват с подкрепата на

mc