fbpx
Scroll Top
Nikos Vertis празнува 20 години на сцена
с концерт в Бургас на 30 юли

Един от най-обичаните съвременни гръцки изпълнители Nikos Vertis празнува 20 години музикална кариера с грандиозно турне, което ще мине и през България. Бургас посреща енигматичния изпълнител на 30 юли на пристанището в морския град. Билетите влизат в продажба днес в 10:00 на ticketstation.bg, а промо цените стартират от 88 лева.

Голямото турне Nikos Vertis – „20 години на сцена“ 2023 стартира в Кипър, а шоуто, което гръцката звезда подготвя, заслужено ще обедини 20-те години упорита работа, хиляди фенове и любими хитове със зрелищна сцена и продукция на световно ниво. Атрактивният изпълнител, носител на няколко платинени албума, обещава пореден фурор на живо с голям оркестър с бузуки с 25 музиканта на сцена и светлинно шоу.

Песни като „Ако си една звезда“, „Искам да ме почувстваш“, „Не мислиш за мен“ и много други, интересен микс от традиционна гръцка музика с поп и денс звучене.
се пеят не само от феновете му на Балканите, но и в цяла Европа.

Nikos Vertis е роден на 21 август 1976 година в Холандия. Когато е на шест години, семейството му се мести в Солун. Скоро той започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене – първо в големи клубове, а после и на професионалната сцена. Nikos, който носи прозвището „най-желания ерген на Гърция“, предизвиква невиждан фурор не само по време на участията си – навсякъде, където го разпознават в различни части на света, го посрещат с истинска фенска истерия.

Тази година през юли гостите и жителите на Бургас ще станат част от магията с марка Nikos Vertis на грандиозното шоу на популярния гръцки изпълнител на 30 юли. Билетите са в продажба на ticketstation.bg.