fbpx
Scroll Top

информация за посетителите на palaye royale – 05 юни, зала 3 на ндк

 Palaye Royale се завръщат в България по покана на Fest Team. Сряда, 05 юни ще се превърне в незабравима вечер за бандата. “Музикално рамо” на американците ще предложат Цар плъх и July Jones. Концертът ще се проведе в Зала 3 на НДК и е с начален час 18:30. Ще можете да достъпите зала 3 чрез централния вход на НДК.

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
18:30Meet and Greet – във фоайето пред зала 3, САМО за закупили VIP Upgrade – купи тук
19:00Вратите се отварят за всички посетители
19:15Цар Плъх
20:15July Jones
21:30PALAYE ROYALE

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Билети за събитието в предварителна онлайн продажба ще откриете на www.ticketstation.bg. Билети ще се предлагат на място.
Aко вече сте закупили билет, забравяйте да проверите дали имате достъп до тях – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Плащанията в зоната на събитието могат да бъдат осъществявани само с лична безконтактна карта. Плащания в мърч зоната ще могат да бъдат осъществявани както в брой, така и с лична безконтактна карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания за по-бързо и качествено обслужване.
Плащанията на това събитие се осъществяват с подкрепата на

kbc
mc
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

  • Линии на метрото M2 и M3 (МС “НДК”)
  • Тролейбусни линии – № 1, 2, 5, 7, 8, 9
  • Трамвайни линии – № 1, 7
  • Aвтобусни линии – № 260, 604, 72, 76, 94
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркингите, част от Синя и зелена зона на Столична община в близост до НДК. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто.
Напълно забранено е професионалното видео и аудио заснемане, както и правенето на професионални снимки по време на концерта. Изрично забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, остри метални обекти, чадъри, каски и др. . Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.

Зала 3 на НДК има изграден достъп за хора в неравностойно положение. За уточняване на маршрута можете да се обадите на телефони 02/916 63 00 или 02/916 64 00, или да ни потърсите на info@festteam.bg.

официален мърч

По време на събитието всички посетители ще имат възможност да си закупят артикули от официалния мърчандайз на PALAYE ROYALE, July Jones & Цар Плъх.
Основната мърчандайз зона ще бъде разположена непосредствено пред входа на Зала 3.

 

Плащанията в мърч зоната са възможни в брой или с банкова карта. Плащанията се осъществяват с подкрепата на

ubb
mc
mc
Твоят Mastercard®
ден
На всяко първо число от месеца взимаш 10% кешбек с Mastercard® за храна и напитки. Регистрирай се на priceless.com/den, плащай с Mastercard в ресторант, бар или за поръчка на храна на всеки първи ден от месеца и очаквай 10% кешбек обратно по сметката си.