fbpx
Scroll Top

информация за посетителите на концерта на pantera – 26 май, зала “арена софия”

Ето че дойде време за концерта, който чакаме повече от две десетилитетия – PANTERA идват у нас на 26 май!

Запознайте се с инструкциите за достъп за безпроблемно протичане на концерта. Разгледайте информацията в таблицата по-долу, за да се ориентирате за програмата и как да стигнете до Вашата зона и място в залата.

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
17:00Фен зона – пред Арена София
За всички посетители.
⚠️ Поради очакваните неблагоприятни метеорологични условия, фен зоната няма да бъде изградена. Заповядайте в 18:30 за отварянето на вратите
18:30Вратите се отварят за всички посетители седящи или правостоящи билетиВход А0: Билети Front of Stage
Вход Б0: Билети правостоящи (Standing)
Входове A1, C1, Б1 – всички останали билети
ℹ️ Притежателите на билети със седящи места на балконите в залата влизат през А1, С1 или Б1 и използват асансьор или стълбите към ниво 3.
⚠️ Проверете предварително сектора за достъп на Вашия билет.
19:00Black Tooth 
20:10Odd Crew
21:30PANTERA
pantera-map-700px

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

⚠️ Поради очакваните лоши метеорологични условия, фен зоната няма да бъде изградена. Заповядайте в 18:30 за отварянето на вратите

Феновете на PANTERA ще могат да се съберат и подгреят за концерта още в 17:00 пред зала Арена София, където ще откриете мърчандайз, адекватна музика и разнообразни питиета. За музикалното оформление ще се погрижи Краси Москов от Радио Z-Rock. Билети ще бъдат чекирани след 18:30 при отварянето на вратите – достъпът до фен зоната ще бъде свободен!

Не забравяйте да проверите за своите билети – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Можете да закупите билет за събитието онлайн от Ticket Station, както и на място от билетна kаса 2 на Арена София (в близост до кръговото на 4-ти километър), която ще работи с работно време от 17:30 до 21:30 часа.

Плащанията на мърч зоната могат да бъдат осъществявани в брой или с лична безконтактна карта. Горещо препоръчваме безкешовите плащания за по-бързо и качествено обслужване.
Плащанията на това събитие се осъществяват с подкрепата на

mc
mpos
Разплащанията на барове за храни и напитки ще могат да се осъществяват само в брой, тъй като същите се оперират от Зала Арена София.
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

  • Тролейбусни линии – № 4, 11;
  • Aвтобусни линии – № 1, 6 , 305, 280, 84.
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркинга на Арена София, както и разрешените за целта места в близост до залата. Паркингът на залата е безплатен. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто. Капацитетът на паркинга на Арена София е за ограничен брой автомобили и е до запълване на местата.
За настоящото събитие има специални изисквания за размера на раници и чанти! Няма да бъдат допускани посетители с раници и чанти с обем, надвишаващ 24 литра. Съветваме Ви да не взимате със себе си вещи с близък или надвишаващ този обем!

 

Напълно забранено е професионалното видео и аудио заснемане, правенето на снимки по време на концерта. Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри, каски и др. . Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.

Зала Арена София е изградена в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания.

Достъпът до територията на залата за хора със затруднено придвижване става от страната на бул. „Асен Йорданов”, посредством две локални отклонения. Осигурени са и необходимия брой паркоместа за ползване от инвалиди – 42 бр.

Околното пространство е изпълнено с тротоари и проходи с необходимата ширина и понижение в областта на кръстовищата. За основната открита тераса на Ниво „2” са осигурени два асансьора за ползване от хора със затруднено придвижване. В самата зала има специално предвидени места за хора в инвалидни колички, така че да могат да гледат невъзпрепятствано шоуто.

официален мърч

По време на събитието всички посетители ще имат възможност да си закупят артикули от официалния мърчандайз на PANTERA.
Основната мърчандайз зона ще бъде разположена:

  • за Front of Stage посетители – ниво А0;
  • за правостоящи (Standing) – ниво Б0
  • седящи (влезли през Б1, С1, и А1) – ниво Б1, след чекиране на билетите за събитието;

Плащанията в мърч зоната се осъществяват с подкрепата на

mc
mpos
mc
Изживей незабравими
моменти с Mastercard®
Направи покупка в мърч зоната на PANTERA, регистрирай кода от получената скреч карта на festteam.bg/mastercard, и спечели страхотни награди! Научи повече на място в деня на събитието.