fbpx
Scroll Top
официално казваме “Здравей!” на световната платформа за вторичен билетен пазар Ticket Swap

Като организатор на едни от най-големите събития у нас, често получаваме лавина от въпроси, сред които: “Мога ли да продам своя билет?”, “Билетите са изчерпани, но може ли да се намери само още един?”, “Закупих билет от трето лице, но как да съм сигурен, че е оригинален?”.

С радост вече можем официално да анонсираме едно дългоочаквано партньорство – казваме “Здравей!” на световната платформа за вторичен билетен пазар – Ticket Swap!

Ticket Swap ти позволява лесно и сигурно да продадеш своя излишен билет или да се сдобиеш с дългоочакван такъв, ако официалните продажби са приключили.

КАК РАБОТИ?

Интегрирахме платформите на Ticket Station и Ticket Swap, така че билетите в продажба на вторичния билетен пазар да бъдат проверявани в реално време.

Когато публикуваш своя билет за продажба, той автоматично се деактивира до закупуването му от друго лице. След успешна покупка, се генерира чисто нов билет с нов QR-код и данни на получателя.

Ако не успееш да продадеш билета си преди събитието или размислиш, можеш да го спреш от продажба и да го използваш.

 

използвай Ticket Swap, защото е…

сигурно

благодарение на интеграцията с Ticket Station, билетите преминават проверка и са 100% валидни

справедливо

лоялна ценова политика, която защитава купувачите от надценяване, като надценката е сведена до не повече 20% от първоначалната продажна цена, обявена върху билета, който продаваш

сигурно

системата SecureSwap осъществява aвтоматична смяна на имената, генериране на нов билет и деактивиране на стария

прозрачно

комисиона се начислява само при успешна покупко-продажба и е в размер на 5%, който се приспада по равно и от двете страни