fbpx
Scroll Top
информация за посетителите на концерта на TRIANTAFILLOS – 06 март, зала 3 на ндк

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Концертът на TRIANTAFILLOS ще се проведе в Зала 3 на Национален дворец на културата, вместо в първоначално обявената Зала 1. Посетителите ще бъдат настанени на места, аналогични по разположение в залата на закупените от тях билети. За Вашето добро изживяване, на разположение ще бъдат колеги, които ще Ви съдействат с настаняването на новата локация. Молим да разгледате схемата от снимката по-долу, за да се ориентирате на кои редове ще бъдете настанени в Зала 3 на НДК. Цветовете на секторите съответстват на тези в Зала 1. Например, ако сте закупили билет за Оркестрина, ще бъдете настанени в зона “Оркестрина” на ред 1 или 2 в Зала 3.

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
19:00Вратите се отварят
притежатели на всички видове билети
Централен вход на Национален дворец на културата
На разположение ще бъдат стюарди, които да Ви ориентират към мястото на Зала 3. Запознайте се с начина на релокация на местата тук.
20:00Начало на концерта
22:30Край на концерта

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Билети за събитието в предварителна онлайн продажба ще откриете на www.ticketstation.bg. Билети ще се предлагат и на място.
Aко вече сте закупили билет, забравяйте да проверите дали имате достъп до тях – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Плащанията на събитието се осъществяват САМО с лични безконтактни карти за разплащания. Горещо препоръчваме да вземете своята лична безконтактна карта, без значение нейния издател, с която да осъществявате плащания по време на събитието. Пари в брой няма да се приемат.

Плащанията на събитията се осъществяват с подкрепата на

mc
mpos

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

 • Линии на метрото M2 и M3 (МС “НДК”)
 • Тролейбусни линии – № 1, 2, 5, 7, 8, 9
 • Трамвайни линии – № 1, 7
 • Aвтобусни линии – № 260, 604, 72, 76, 94
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркингите, част от Синя и зелена зона на Столична общинаа в близост до НДК. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто.
Напълно забранено е професионалното видео и аудио заснемане, както и правенето на професионални снимки по време на концерта. Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри, каски и др. Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.

Зала 3 на НДК има изграден достъп за хора в неравностойно положение. За уточняване на маршрута можете да се обадете на телефон: 02/916 63 00 или 02/916 64 00.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Само на място ще имаш възможност да вземеш маса за теб и твоята компания, която включва консумация. Нашите колеги ще Ви съдействат с настаняването при пристигане – не пропускайте да научите за тази възможност. Цената на куверта, който се заплаща на място с карта, е 200лв. Включени са:

  • 1 х бутилка водка Finlandia или 1 x бутилка уиски Proper Twelve
  • 4 x енергийни напитки
  • 4 х минерални води
  • ядки