fbpx
Scroll Top
информация за посетителите на шоуто
на victoria de angelis – 30 март, клуб “city stage”
Сексапилната басистка на Måneskin Victoria De Angelis идва за своя първи лайв в София. Заедно с нея, зад пулта застава Raredub, който ще се грижи за доброто ви настроение след 21:00 в City Stage.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И ПРОГРАМА

Събитието ще се проведе в City Stage. Клубът се намира в подлеза на НДК, а входът е откъм пилоните (виж Street View). Молим да се запознаете с програмата на вечерта по-долу и да дойдете възможно по-рано – вратите отварят в 21:00.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
21:00Вратите се отварят
притежатели на всички видове билети
City Stage в подлеза на Национален дворец на културата (пл. България). Вход откъм Пилоните (бул. Витоша)
21:00Начало на DJ Set (Raredub, Victoria De Angelis)
01:00Край на шоуто

ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ

Всички непълнолетни трябва да бъдат с пълнолетен придружител и задължително попълнена Декларация за придружител. Декларацията за придружител можете да изтеглите от този линк, след което да я разпечатате и попълните. Непълнолетни посетители без придружител и попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуб City Stage. В съответствие с чл. 8, ал. 3 и 4, придружител може да бъде родител или друго пълнолетно лице. В Декларацията за придружител се вписват имената на придружителя, който се намира на територията на събитието с непълнолетния посетител.

Правна информация

В изпълнение на Чл. 8. (3) от ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО,
Родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да го придружават на обществени места след 20:00 ч., ако детето не е навършило 14-годишна възраст, съответно след 22,00 ч., ако детето е навършило 14-, но не е навършило 18-годишна възраст.

В изпълнение на Чл. 8. (4) от ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО,
Ако родителите, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, не могат да го придружат, те са длъжни да осигурят пълнолетно дееспособно лице за негов придружител на обществени места след 22:00 ч., ако детето е навършило 14-, но не е навършило 18-годишна възраст.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Билети за събитието в предварителна онлайн продажба ще откриете на www.ticketstation.bg. Билети ще се продават и на входа на City Stage – все пак, ако желаете да посетите концерта, препоръчваме да закупите билет онлайн предварително.
Aко вече сте закупили билет, забравяйте да проверите дали имате достъп до тях – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg или info@eventim.bg, в зависимост от мястото на закупуване на Вашия билет.
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

  • Линии на метрото M2 и M3 (МС “НДК”)
  • Тролейбусни линии – № 1, 2, 5, 7, 8, 9
  • Трамвайни линии – № 1, 7
  • Aвтобусни линии – № 260, 604, 72, 76, 94
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркингите, част от Синя и зелена зона на Столична община в близост до НДК. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто.
Напълно забранено е професионалното видео и аудио заснемане, както и правенето на професионални снимки по време на концерта. Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри с остър връх (допускат се сгъваеми чадъри), каски и др. Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.
Напълно забранено е внасянето на храни и напитки. Ще можете да закупите напитки от баровете в City Stage.

Ако сте в неравностойно положение и имате нужда от допълнително съдействие, молим да ни пишете до info@festteam.bg преди началото на събитието.