fbpx
Scroll Top
Whispering Sons с концерт у нас

Безкомпромисен пост пънк от Белгия на 21 май в Строежа

С френетичен пост пънк и световна енергия Whispering Sons идват в България на 21 май 2024 за бутиков клубен концерт по покана на Fest Team. Лайвът ще се проведе в клуб Строежа в София, а билетите влизат в продажба на 22 януари и са на цени от 33 до 66лв. в мрежата на ticketstation.bg.
Мистериозен и впечатляващ експериментален пост-пънк — това ще ни нашепва бандата от Брюксел на концерта си в София тази пролет. Динамичните инструментали, които допълват дълбокия глас на вокалистката Fenne Kuppens, ще оставят слушателите неспокойни и развълнувани, което е характерно за музиката на Whispering Sons още от техните първи парчета през 2013. Необикновената енергия по време на изпълненията им на живо е запазената марка на белгийците, която ще демонстрират и у нас.
През последните години Whispering Sons постоянно прескачат границите на музикалните си възможности. Докато дебютният им албум от 2018 “Image” бе театрален и широкообхватен, то последвалият “Several Others” (2021) се фокусира повече върху тяхната най-голяма сила – истински неподправена интензивност. Предстоящият им трети албум също носи в ядрото си безценната енергия на бандата и непосилното веселие на битието, но със своите мрачни нюанси. Whispering Sons издават “The Great Calm” този февруари, два месеца преди гостуването им в София.