fbpx
Scroll Top

информация за посетителите на whispering sons, woomb – 21 май, stroeja

Whispering Sons идват в България на 21 май 2024 за бутиков клубен концерт в Stroeja. Woomb пък са българското попълнение за концерта, който ще остави следа в сърцата на българската пост-пънк, инди рок и алтърнатив сцена. Партито е с начален час 20:00.

програма

Молим да спазите часовете за пристигане и да използвате съответните входове за достъп, за да избегнем струпване на хора и създаването на опашки.
програма
за кого се отнася?
вход за достъп
20:00Вратите се отварят
притежатели на всички видове билети
клуб Stroeja, ул. Г. С. Раковски 116
20:00Ping Pong Galya – DJ Set
21:00WOOMB
 
21:45Ping Pong Galya – DJ Set
22:15WHISPERING SONS
23:45Ping Pong Galya – DJ Set

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Молим да се запознаете с всички детайли по-долу, за да се насладите на концерта без притеснения.

Билети за събитието в предварителна онлайн продажба ще откриете на www.ticketstation.bg. Билети ще се предлагат на място.
Aко вече сте закупили билет, забравяйте да проверите дали имате достъп до тях – имате ги в пощата си, в профила си в ticketstation.bg или разпечатани.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Горещо препоръчваме безкешовите плащания за по-бързо и качествено обслужване.
Плащанията на това събитие се осъществяват с подкрепата на

mc
kbc
Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.
Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.
Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Препоръчваме ви да дойдете с градски транспорт, като можете да използвате:

  • Линия на метрото M4 (МС “Св. Патриарх Евтимий “) – 8 мин. пеша
  • Тролейбусни линии – № 9
Ако все пак решите да дойдете с автомобил, можете да използвате паркингите на Столична община. Напомняме, че Вашият билет не включва гарантирано паркомясто.
Не шофирайте след употреба на алкохол!
Напълно забранено е професионалното видео и аудио заснемане, както и правенето на професионални снимки по време на концерта. Забранени са и обекти, които могат да бъдат счетени за опасни – стъклени бутилки, чадъри, каски и др. . Moжете да се информирате за всички останали позволени и забранените вещи в зоната на събитието тук.

Ако имате нужда от съдействие, горещо молим да ни потърсите на info@festteam.bg, или да се обърнете към колегите от клуб Stroeja.

официален мърч

По време на събитието всички посетители ще имат възможност да си закупят артикули от официалния мърчандайз на Whispering Sons. Дискове, тениски и винили ще ви очакват на място в Stroeja!

 

Плащанията в мърч зоната са възможни в брой или с банкова карта. Плащанията се осъществяват с подкрепата на

mc
ubb