fbpx
Scroll Top
Ed Sheeran: +-=÷X Tour
билетите за концерта влизат в продажба утре в 10:00

Ed Sheeran идва в България за пръв път на 31 август 2024! Благодарим ви за големия интерес – публикуваме всичко необходимо, което трябва да знаете, за безпроблемна покупка на билет утре.

Ако все още не сте, задължително се запознайте с Често задаваните въпроси и Правилата и условията на турнето

информация за TICKETSTATION.BG

Поради големия интерес и следвайки основната цел на артиста за равен достъп до събитието на всички желаещи, се въвежда допълнителна технологична мярка – опашка при покупка на билети.

За да осигурим равен достъп на всички фенове, ticketstation.bg няма да работи в периода от 00:00 тази вечер, до 09:30 утре сутрин.
Можете да заредите ticketstation.bg след 09:30ч. утре сутрин, когато ще е възможно да заемете своето място на опашката. Дори да отворите сайта преди 09:30, това няма да запази Вашето място на опашката!
Можете да редактирате своите свързани лица на edsheeran.ticketsation.bg до 23:59 тази вечер. След това, опцията ще бъде възможна директно в процеса по покупка на билет.
схема и ЦЕНИ
Събитието ще бъде с 360-градусова сцена, изградена с мисъл всички фенове да имат качествено преживяване на концерта, независимо къде се намират.

кликнете върху изображението за по-голям размер

Цените за правостоящи са разделени на три категории и ще се променят автоматично при достигане на синхронизирания с артиста лимит. Няма разлика в достъпа, който предлагат трите ценови категории. Имайте предвид следното:

  • Поради големия интерес, вероятно категорията “Правостоящи” ще се изчерпи първа;
  • Поради големия интерес, няма как да предвидим кога ще бъде изчерпана всяка ценова категория и при момента Ви на влизане в секцията за продажби коя от трите цени ще бъде налична.
въпроси и отговори за ПОКУПКАТА НА БИЛЕТИ
КАК ДА ЗАКУПЯ БИЛЕТ?
Влезте на ticketstation.bg след 09:30 утре сутрин. Ще бъдете насочен/а към автоматична опашка за регулиране на трафика. Изчакайте реда си, след което ще можете да закупите до 6 билета. Можете да променяте/добавяте и изтривате лица, добавени предварително през попълнения формуляр и по време на покупка.
КАКВО ЩЕ ПОЛУЧА ПРИ УСПЕШНО ПЛАЩАНЕ?
При успешно плащане, ще получите разписка на мейла, с който сте направили покупката. При големи натоварвания, разписката може да получите след до 72 часа – молим за Вашето търпение. Ако не получите разписката след този период, пишете ни до es@ticketstation.bg
КОГА ЩЕ ПОЛУЧА БИЛЕТА СИ?
За турнето +-=÷X важат специални правила. Ще получите билета си най-рано 14 дни преди датата на събитието. Това не е системен проблем и се прави с цел ограничаване на злоупотребите от прекупвачи на билети за събития.
КАКВО Е ОСНОВЕН КУПУВАЧ?
Основен купувач е лицето, закупило билетите. Основният купувач (Lead Purcahser) предоставя своите имена, мейл, телефон и дата на раждане на първо място във формата за регистрация или – ако не е попълнена – при покупка. Основният купувач е изрично отбелязан като такъв по време на процеса на резервация. Важно е Основният купувач да пристигне със своята група и валиден документ за самоличност със снимка (паспорт, лична карта, шофьорска книжка), за да влезе цялата група на събитието. Групи няма да бъдат допускани на територията на събитието без основния купувач да е на място. За групова се счита всяка поръчка на два и повече билета.
ЗАЩО БИЛЕТИТЕ СА ПОИМЕННИ?
За да се ограничат нераглементираните вторични продажби, всички билети са поименни. Не можете да използвате билети с имена, различни от Вашите, както и групови билети, чиито Основен купувач не е на място в деня на събитието. За всички казуси, които могат да възникнат, ще можете да използвате платформата TicketSwap и да продадете билетите си с 0% надценка.
КАКВИ СА ВЪЗРАСТОВИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ?

Имайте предвид, че всички лица ПОД 18 годишна възраст ще могат да посетят събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация за придружител.

НЕ СА налични безплатни билети за деца. Въведени са следните възрастови ограничения:

  • За сектор „Standing” / правостоящи – не се допускат лица под 14 годишна възраст на терена.
    За всички седящи места – не се допускат деца под 6 годишна възраст.
КОЛКО ВРЕМЕ ИМАМ ДА ЗАКУПЯ БИЛЕТИТЕ СИ?
Сесията Ви ще бъде активна 15 минути. Ако не извършите плащане в този период, ще бъдете пренасочени отново към опашката за покупка. За успешно плащане, вашата карта трябва да разполага с ДИНАМИЧНА 3D защитна парола! Подгответе се предварително, за да не изтече Вашата сесия.
допълнителна ИНФОРМАЦИЯ
ЩЕ ИЗПУСНА ЛИ РЕДА СИ, АКО ПРЕЗАРЕДЯ ОПАШКАТА?
Да, за съжаление, ще трябва да заредите страницата отново.
МОГА ЛИ ДА ПРЕОТСТЪПЯ БИЛЕТИТЕ СИ?
Не. Бихте могли да прехвърлите собствеността на билет само чрез продажба през единствената оторизирана платформа за вторичен билетен пазар за събитието – TicketSwap. В случай на изключителна ситуация, свържете се с българския отдел за обслужване на клиенти на es@ticketstation.bg.
ПЛАЩАНЕТО Е НЕУСПЕШНО. ЗАПАЗЕНИ ЛИ СА БИЛЕТИТЕ МИ?
Всяка неплатена резервация се пази от системата в срок от 15 минути. Ако в този период не успеете да извършите повторно плащане, ще трябва да влезете отново и да направите нова заявка.
ПЛАЩАНЕТО Е УСПЕШНО, НО НЕ ПОЛУЧИХ НИКАКВО ПОТВЪРЖДЕНИЕ.
При големи натоварвания на платформата, разписката за успешно плащане може да се забави с до 72 часа – молим за Вашето търпение. Ако сте платили успешно, всичко с резервацията Ви е наред, дори все още потвърждението да не е пристигнало! Ако не получите разписката след 72 часа, пишете ни до es@ticketstation.bg
КАК ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС?
Създаден е отдел за обслужване на феновете на Ed Sheeran. За всякакви въпроси, чиито отговори не намирате по-горе, можете да пишете на es@ticketstation.bg, както и да се обаждате на телефон +359887117774 – всеки ден между 10:00 и 18:00.
задължително ПРОЧЕТЕТЕ