fbpx
Scroll Top

Информация за възстановяване на средства за концерта на manowar

концертът на 04.07.2022 се отменя

Поради изявленията на мениджмънта на групата MANOWAR в социалните мрежи, Fest Team взе решението концертът на Manowar в Пловдив на 04.07.2022, част от Hills Exclusive, да не се състои. По тази причина, до всички, закупили своите билети онлайн, е изпратено лично съобщение по мейл с информацията, описана по-долу. Публикуваме я и в официиалния ни сайт, за да се запознаят с нея всички засегнати страни, ако не са получили лично съобщение от нас.

За всички, закупили билет чрез easy pay:

Закупилите своите билети на каса на EasyPay, трябва да попълнят формата за възстановяване на средства на връзката.  В рамките на 10 работни дни, считано от датата на заявката, заплатанета от теб сума ще бъде възстановена по сметката, която ни предоставиш. Заявки се подават не по-късно от 31 декември 2021г.


За да получите възстановяване на средства, трябва да ни предоставите следната информация: 

  • Номер на банкова сметка (IBAN)
  • Три имена на титуляра на банковата сметка;
  • Обща сума на заплатенитe билети.

За вход във формата трябва да използвате номера на закупените билети, изписан над QR-кода (осем цифров/буквен код – пример QWERTY22, вижте изображението)

за всички, закупили билет онлайн

Закупилите билети онлайн чрез POS терминал или Epay, няма нужда да правят каквото и да е. В рамките на 10 работни дни, считано от понеделник, 15.11.2021г., цялата заплатена  сума ще бъде възстановена по сметката на картата, от която е извършено плащането. Това ще се случи, независимо дали са купени един или няколко билета от един потребителски профил.

Молим ако желаете да посочите друга сметка, по която да получите средствата си обратно, да ни пишете на e-mail info@ticketstation.bg не по-късно от 16:00 в петък, 12.11.2021, като ни предоставите следната информация: 

  • Номера на закупените билети (осем цифров/буквен код – пример QWERTY22)
  • Номер на банкова сметка (IBAN)
  • Три имена на титуляра на банковата сметка;
  • Обща сума на заплатенитe билети.

Колега ще обработи заявката и ще се свърже с потвърждение.
Имайте предвид, че ако не желаеш промяна, няма нужда да правиш нищо – всички средства са заредени за възстановяване след 15.11.2021г.

за всички, закупили билети от магазини “на тъмно”

Молим да посетите физическия обект, от който сте закупили билета, за да Ви бъдат възстановени заплатените средства. Ако имате допълнителни въпроси,  можете да се свържете с нас на info@festteam.bg