fbpx
Scroll Top

Суперсилата Kreator на SOFIA SOLID
Немските траш величия свирят преди Amon Amarth на 29 юни 2023 на Арена София

Kreator са втората потвърдила метъл банда след Amon Amarth, която става част от SOFIA SOLID с концерт на 29 юни на Aрена София (Столичен колодрум) по покана на Fest Team. Билетите вече са в продажба в мрежата на ticketstation.bg, а с присъединяването на Kreator, цената им не се променя.

Kreator тази година се завръщат със своя петнадесети албум – опуса Hate Über Alles, който е и първият им студиен албум с Frédéric Leclercq (екс Dragonforce, Sinsaenum) на баса, който се присъединява към фронтмена Miland ‘Mille’ Petrozza, китариста Sami Yli-Sirniö и барабаниста Jürgen ‘Ventor’ Reil.

С богато наследство, силна фен база и безспорни успехи зад гърба си, Kreator не са от групите, които почиват на лаврите и се наслаждават на светлината на миналата слава. В дръзко озаглавения си нов албум „Омраза над всичко“ метъл титаните отново канализират своята яростна енергия и тежест, достатъчно силна, за да наклони земята извън оста ѝ или поне да завърти главите на публиката. 

Първите концерти SOFIA SOLID – новата вълнуваща ивент серия с разнообразни световни изпълнители от различни жанрове музика под бранд шапката на Fest Team, ще се проведат на Арена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина. Към момента потвърдените артисти са Amon Amarth и Kreator на 29 юни. Очакват се още нови изпълнители да се включат в серията летни концерти в София.

Събитието SOFIA SOLID във фейсбук е тук. Продажбата за билетите за концерта на Amon Amarth и Kreator в София вече стартира в мрежата на Ticketstation. Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.