fbpx
Scroll Top
Lenny Kravitz – 06 август, Морска гара, Бургас
билетите за концерта влизат в предварителна продажба на 23.03 в 11:00 и в официална продажба в 11:00 на 25.03

Lenny Kravitz идва като част от Burgas Summer Live на 06 август 2024! Благодарим ви за големия интерес – публикуваме всичко необходимо, което трябва да знаете, за безпроблемна покупка на билет.

Ако все още не сте, задължително се запознайте с всички Често задавани въпроси.

видове билети и ЦЕНИ
Събитието ще бъде само с правостоящи места. Всички билети, независимо от ценовата им категория, стига да не са маркирани като „VIP”, осигуряват еднакъв достъп. Все пак, в зоната на събитието ще бъдат изградени редица зони за отдих, където ще можете да седнете свободно.

Цените ще се променят, в зависимост от продадените количества, съгласувани между Организатора и Промоутъра. Началната цена на билет в предварителна продажба е 88лв. След изчерпване на всяка ценова категория, цената на билета ще нараства до 99лв., 120лв., 140лв. Всички билети, без значение тяхната цена, стига да не са маркирани като „VIP”, дават един и същ достъп до зоната на събитието.

На разположение ще бъдат и ограничено количество VIP билети на цени 200лв., които ще предлагат достъп до:

  • специално изградена платформа (не е пред сцената /front of stage/)
  • отделни барове
  • отделни санитарни помещения
въпроси и отговори за ПОКУПКАТА НА БИЛЕТИ
КАК ДА ЗАКУПЯ БИЛЕТ?
Официалният сайт за продажба на билети за концерта е www.ticketstation.bg. Билети ще могат да бъдат закупени единствено ОНЛАЙН и от РЕГИСТРИРАНИ потребители с валиден имейл адрес. За да се регистрирате, посетете www.ticketstation.bg и изберете „Регистрация“. След това изберете събитието и следвайте указанията на страницата за успешно завършване на процеса. Няма нужда да се регистрирате повторно, ако вече сте потребител на сайта.
КАКВО Е ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА?
Предварителните продажби на билети са възможни само за членове на лоялната програма Fest Club. Всеки може да се регистрира напълно безплатно в програмата на festclub.bg/register. След успешна регистрация и потвърждение на профила, ще получите т. нар. Fest Club ID. Това е номерът, който трябва да въведете в първия появил се прозорец от предварителните продажби, който го изисква. По време предварителните продажби можете да закупите не повече от два билета за потребител. Важно: Количествата билети в предварителна продажба са ограничени и могат да бъдат изчерпани бързо. След изчерпване на билетите в предварителна продажба, ще можете да закупите билети след понеделник, 25 март, когато стартират официалните продажби за събитието.
КАКВО ЩЕ ПОЛУЧА ПРИ УСПЕШНО ПЛАЩАНЕ?
При успешно плащане, ще получите единствено разписка на мейла, с който сте направили покупката. При големи натоварвания, разписката може да получите след до 72 часа – молим за Вашето търпение. Ако не получите разписката след този период, пишете ни до contact@ticketstation.bg. Ще получите билетите си най-рано 14 дни преди събитието.
КОГА ЩЕ ПОЛУЧА БИЛЕТА СИ?
За концерта на Lenny Kravitz важат специални правила. Ще получите билета си най-рано 14 дни преди датата на събитието. Това e част от политиката ни за ограничаване на злоупотребите от прекупвачи на билети за събития.
ПОИМЕННИ ЛИ СА БИЛЕТИТЕ?
Не, билетите за това събитие НЕ са поименни. На всички закупени билети ще пише само името на регистрирания потребител, който ги е закупил. Това няма да представлява проблем при влизане в зоната на събитието.
Припомняме, че регистрацията на сайта www.ticketstation.bg е задължително условие за покупка.
КАКВИ СА ВЪЗРАСТОВИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ?

Няма ограничение на възрастта. Все пак Ви съветваме да вземете под внимание силния звук на музиката, който може да бъде опасен за слуха на подрастващите.
Посетители под 18 години няма да бъдат допуснати без придружител.

На разположение са следните предимства за деца:

  • Деца до 11г. възраст (ненавършени) могат да влязат безплатно, като е нужна единствено попълнена Декларация за придружител в 2 екземпляра (такава ще може да се попълни и на входа).
КОЛКО ВРЕМЕ ИМАМ ДА ЗАКУПЯ БИЛЕТИТЕ СИ?
Сесията Ви ще бъде активна 15 минути. Ако не извършите плащане в този период, страницата трябва да бъде презаредена. За успешно плащане, в зависимост от Банката – издател, вашата карта може да има нужда от ДИНАМИЧНА 3D защитна парола! Подгответе се предварително, за да не изтече Вашата сесия.
допълнителна ИНФОРМАЦИЯ
КОГА ЩЕ БЪДАТ ПУСНАТИ В ПРОДАЖБА БИЛЕТИТЕ?
Предварителните продажби за членове на Fest Club започват в 11:00 на в 23 март. Количествата билети в предварителна продажба са ограничени и могат да бъдат изчерпани бързо. Официалните продажби за събитието започват в понеделник, 25 март, отново в 11:00ч. на ticketstation.bg
КАК МОГА ДА ЗАКУПЯ БИЛЕТИ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ?
Молим клиенти, които имат издадени решения от ТЕЛК и желаят да посетят събитието, да изпратят сканирано решение до info@festteam.bg, за да съдействаме.
КОЛКО БИЛЕТА МОГА ДА КУПЯ?

В предварителните продажби, всеки регистриран потребител има право да закупи до 2 билета.
В официалните продажби, всеки регистриран потребител има право да закупи до 8 билета. Това ограничение е в сила, зa да се даде справедлив шанс на възможно най-много хора да закупят билети.

НИЕ СМЕ ГРУПА ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 8 ДУШИ. КАКВО ДА ПРАВИМ?
В този случай можете да закупите желаното количество (над 8) чрез две отделни регистрации с два различни имейл адреса на двама посетители от групата , като всеки от тях ще закупи част от билетите (например 8 бр. от регистрация на посетител А + 2 бр. от регистрация на посетител Б).
МОГА ЛИ ДА ЗАКУПЯ БИЛЕТИ КАТО ПОДАРЪК?
Да, можете спокойно да закупите билети за Ваш близък като подарък, без да се налага да присъствате на събитието.
ПЛАЩАНЕТО Е НЕУСПЕШНО. ЗАПАЗЕНИ ЛИ СА БИЛЕТИТЕ МИ?

При неуспешно плащане на резервация, системата пази избраните от Вас места в продължение на 15 мин., след което местата биват автоматично освободени при липса на превод. Ако не успеете в рамките на една сесия да извършите успешно плащане, ще трябва да влезете отново и да направите нова заявка.

ПЛАЩАНЕТО Е УСПЕШНО, НО НЕ ПОЛУЧИХ НИКАКВО ПОТВЪРЖДЕНИЕ.
При големи натоварвания на платформата, разписката за успешно плащане може да се забави с до 72 часа – молим за Вашето търпение. Ако сте платили успешно, всичко с резервацията Ви е наред, дори все още потвърждението да не е пристигнало! Ако не получите разписката след 72 часа, пишете ни до contact@ticketstation.bg
КАК ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС?
За всякакви въпроси, чиито отговори не намирате по-горе, можете да пишете на contact@ticketstation.bg, както и да се обаждате на телефон +359887117774 – всеки ден между 10:00 и 18:00.
задължително ПРОЧЕТЕТЕ