fbpx
Scroll Top
tour_logo

Hills of Rock 2023 няма да се проведе
събитието ще се проведе през 2024 – можете да запазите или да върнете билетите си

Скъпи приятели,

Благодарим за Вашата непоколебима подкрепа и търпение през последните няколко месеца. Екипът ни работи усилено заедно с нашите партньори от община Пловдив, спонсорите, медийните партньори, общинска фондация „Пловдив 2019“, за да осъществим любимия рок фестивал на България и това лято. Но със съжаление Ви информираме, че фестивалът HILLS OF ROCK – PLOVDIV ще бъде отложен за 2024 година. Извиняваме се, че не успяхме да отговорим на всички Ваши съобщения и запитвания относно неговото бъдеще, истината е една – до последно работихме усилено фестивалът да се случи тази година.

Но се оказа истинско предизвикателство да се осигури качествена музикална програма в настоящата икономическа обстановка, а ние от Fest Team не сме готови да жертваме качеството на нашия фестивал. Ето защо стигнахме до заключението, че е най-добре да съсредоточим усилията си върху осигуряването на необходимата основа за стабилна приемственост на фестивала HILLS OF ROCK – PLOVDIV за догодина вместо да Ви предложим компромисен лайнъп тази година.

През последните няколко години заедно с нашите партньори посветихме всичките си усилия и ресурси, за да осигурим първокласен музикален фестивал с високо качество на програмата и продукцията и съпътстващите забавления, който нашата публика заслужава и очаква с нетърпение. Знаем, че очаквахте големи новини и се надяваме да можем да ги споделим с Вас скоро.

Искаме искрено да Ви благодарим за подкрепата през изминалите издания на фестивала, която ни позволи да се развиваме с всяка следваща година. Благодарим и за добрите думи, и за критиките – така растем заедно! Поемаме ангажимент да поддържаме принципите, които правят HILLS OF ROCK – PLOVDIV уникален и да уважаваме Вашата любов към музиката и Вашето присъствие, благодарение на което всичко това стана възможно.

Имаме амбицията през 2024 да организираме най-силния HILLS OF ROCK – PLOVDIV до сега. Групите, които Вие пожелахте и за които вече сме в преговори, са огромни имена – мечта на всеки отдаден рок и метъл фен, а датите ще споделим с Вас възможно най-скоро. Благодарим Ви за разбирането и търпението, докато работим, за да преодолеем съществуващите пречки и се стремим да върнем любимия ви фестивал HILLS OF ROCK – PLOVDIV 2024.

Тези от Вас, които са закупили билети за фестивала, могат да изберат да ги върнат до 31 декември 2023 г. или да ги запазят за догодина, за когато цените за HILLS OF ROCK – PLOVDIV 2024 със сигурност ще претърпят промяна, за да осъществим фестивал от световна величина, който очаквате и заслужавате.
Нямаме търпение да се видим през 2024 г.!

Важни инструкции
  • Връщането на закупен промоционален билет и възстановяване на заплатени суми за събитието HILLS OF ROCK PLOVDIV 2023 е възможно до 31.12.2023г. след изрична заявка на страница с адрес festteam.bg/plovdiv/. Ако формулярът не бъде попълнен до 31.12.2023, ще бъде възможно единствено използване на билет за достъп до HILLS OF ROCK PLOVDIV 2024, без нужда от презаверка на билетите или допълнителни действия от страна на потребителите.
    Възстановяването на сумите става автоматично в срок от 14 работни дни след получаване на заявка за това на адрес festteam.bg/plovdiv/
  • Формуляр се попълва само веднъж от всеки потребител, закупил промоционален билет за HILLS OF ROCK PLOVDIV 2023, независимо от броя закупени билети. Молим да използвате мейл адреса, с който сте закупили билети в платформата Ticket Station. След успешно попълване на формуляра, повече няма да имате достъп до него. Ако по някаква причина успеете да попълните две заявки за една резервация, за актуална ще се счита първата подадена заявка.
  • Избирайки да запазите билетите си, ще получите достъп до събитието HILLS OF ROCK PLOVDIV 2024. Достъпът до събитието ще се осъществява с оригиналните промоционални билети за HILLS OF ROCK PLOVDIV 2023, без необходимост от презаверка и друго допълнително действие, различно от попълването на настоящата форма. Дати и артисти за изданието през 2024 не са известни. Очакваме да имаме готовност да споделим повече информация в периода септември – декември 2023 година.
  • В случай, че формулярът не е попълнен в срок до 31.12.2023, се приема, че потребителят ще използва билета си на събитието HILLS OF ROCK PLOVDIV 2024 и има право на достъп до него, без нужда от допълнително действие.
  • В случай, че сте закупили билет за HILLS OF ROCK 2023 от магазини На тъмно или касите на Fast Pay, молим първо да пишете до info@ticketstation.bg, за да получите своя номер на резервация. Запазването или връщането на билети става само чрез настоящия формуляр – средства няма да бъдат възстановявани на място!

Настоящата процедура следва Общите условия на Организатора Fest Team. За всяка клауза, неописана по-горе, се следват процедурите, описани в Общите условия, с които клиентът се е съгласил при покупка на промоционален билет за събитието HILLS OF ROCK 2023. За актуална информация и анонси относно събитието следете официалния сайт hillsofrock.com.